Site icon Editia de Dimineata

SUA: Trei femei au descoperit că se întâlneau cu același bărbat; s-au despărțit de el și au plecat împreună într-o călătorie

Trei tinere călătoresc în vestul Statelor Unite ale Americii împreună în această vară, unite de ceva ce nu și-au imaginat niciodată că vor avea în comun: toate aveau același iubit care le înșela în același timp! Abi Roberts (19 ani) Bekah King (18 ani) și Morgan Tabor (21 de ani) au decis că cel mai bun mod de a face față este să meargă mai departe, într-o călătorie cu un autobuz școlar de 30 de ani, pe care l-au cumpărat și l-au renovat.

Prietenia neașteptată a trio-ului a început în decembrie anul trecut în preajma sărbătorilor, când Tabor a avut un presentiment despre iubitul ei. Ieșeau de câțiva ani, dar în acel moment acceptaseră să devină exclusivi. Ea a observat că iubitul ei, un student în vârstă de 20 de ani, care locuia aproape de ea, trimitea mesaje mai multor femei și primea comentarii cochete la postările sale de pe rețelele de socializare. A căutat numele uneia dintre fetele de pe Instagram și a descoperit că pozele acesteia erau aproape toate cu iubitul ei.

În loc de durere, mai bine plăcere

Tabor a contactat femeia pe Instagram. Cele două au căutat mai departe și au găsit-o pe Roberts, studentă la Universitatea de Stat din Utah.

Iubitul lor a încercat să le convingă că nu este nimic în neregulă cu întâlnirea cu mai mult de o femeie în același timp. Cele trei fete au mai găsit cel puțin alte șase femei cu care bărbatul se întâlnise în paralel.

Fetele au cerut ca numele bărbatului să nu fie publicat, spunând că nu era scopul lor să-l facă de rușine în public. Mai degrabă, au spus că au vrut să se concentreze asupra legăturii dintre ele.

În ianuarie, ele au decis să se întâlnească pentru un weekend la apartamentul lui Roberts. Au discutat foarte mult și, după ce au adunat câteva mii de dolari împreună, au cumpărat autobuzul și l-au parcat la părinții lui King în timp ce îl renovau.

La jumătatea lunii iunie, la câteva zile după renovarea autobuzului, trio-ul a umplut rezervorul cu benzină și s-a îndreptat spre Munții Sawtooth din Idaho, apoi spre Jackson, Wyo și Parcul Național Grand Teton. Ele își parchează autobuzul în locuri de campare de-a lungul drumului noaptea și au ca scop să ajungă pe o plajă din California cândva în această toamnă.

Foto: Washington Post

Exit mobile version