Site icon Editia de Dimineata

Sun Talks. Seminarii gratuite despre cum putem să câștigăm bani din ceea ce ne pasionează

Ana-Maria Udriște și Corneliu Ionescu vorbesc în această primăvară la seminariile Sun Talks din Sun Plaza, despre relația cu banii, despre cum putem să ne gestionăm mai bine resursele pentru a face față crizelor financiare, dar și despre cum putem să obținem câștig din pasiunea noastră.

Reunite în această primăvară sub tema „Motivația financiară răsare în Sud”, seminariile Sun Talks organizate în luna martie își propun să abordeze subiecte importante și utile în această perioadă în care nevoia de informare și de o bună gestionare a resurselor este tot mai importantă și apăsătoare.

18 și 25 martie!

Pe 18 martie, de la ora 11:00, Ana-Maria Udriște va vorbi în cadrul workshopului „Transformă-ți pasiunea în bani și bucurie”, despre educația legislativă. Ea va explica publicului cum putem să lucrăm într-un mod profesionist, să avem rezultate, dar și să ne distrăm, în același timp.

„E foarte fun să lucrezi pe cont propriu, dar puțină lume înțelege că dacă vrei să încasezi mai mulți bani, trebuie să te pui la punct cu legislația. Așadar, dacă vrei să ajungi freelancer de succes și să lucrezi de pe o plajă e important să știi să îți negociezi contractele și să îți protejezi afacerea.” spune Ana-Maria Udriște.

Ana-Maria Udriște, avocat și antreprenor, fondator Avocatoo, proiect care aduce informații și explicații din mediul juridic, în mediul online: Instagram, TikTok, Facebook și YouTube.

Pe 25 martie, de la ora 11:00, Corneliu Ionescu va susține workshop-ul „Relația cu banii – sau fericirea nu se cumpără cu bani”, în care va vorbi despre ce sunt și ce nu sunt banii, relația izvorâtă din credințele noastre cu banii, despre cum să menținem fericirea chiar și în momente de criză, pași si practici pentru a fi sănătos financiar- sănătatea financiară fiind un indicator al fericirii noastre.

„Sănătatea financiară este un indicator al fericirii noastre și ajută să cunoaștem resursele din jurul nostru și să stim ce să facem cu ele, pentru a avea o viață implinită.” spune Corneliu Ionescu.

Corneliu Ionescu este economist și trainer, cu o experiență de peste 20 de ani de business și consultanță. El este fondatorul organizației Asociația Educație pentru Viața Reală și al Banometru, un program gratuit de coaching și sănătate financiară.

Ambele seminarii au loc la Sun Plaza, în zona centrală de la etajul 1. Participarea este gratuită, dar este necesară înscrierea prin completarea formularului online aici. Persoanele înscrise sunt rugate să vină cu un sfert de oră înainte de începerea lui, pentru a se putea înregistra.

Ambele seminarii vor fi transmise live, pe pagina de Facebook a Sun Plaza.

Context

Sun Talks sunt seminarii create, organizate și găzduite de Sun Plaza, iar în primăvara aceasta ajung la a XVIII-a ediție. Temele de discuție sunt alese de clienții Sun Plaza și au fost, de-a lungul vremii, de la nutriție la astrologie, de la beauty și fashion la dezvoltare personală.

Printre speakeri s-au numărat până acum Francisc Doboș, Constantin Necula, Oana Nicolau, Andrei Vulpescu, Oana Pellea, Ada Galeș, Ioana Macoveiciuc, Melania Medeleanu, Mirela Vescan, Mihaela Bilic, Ligia Pop, Lena Criveanu, Ovidiu Buta, Ana Morodan, Adela Pârvu, Răzvan Pascu, Simona Tivadar, Andrei Roșu, Dan Cristea, Otilia Mantelers, Tedy Nicula și Adelina Toncean.

Exit mobile version