Site icon Editia de Dimineata

Țara arde, Kim Jong-un „Batman, Batman”. A interzis blugii și tunsorile „mullet”

Adevărații inamici ai sistemului au fost identificați, izolați și probabil până când voi veți citi asta și lichidați sumar. Dacă îi veți vedea strigând “trăiască Partidul”, înseamnă că s-au găsit fonduri, timp și apă pentru niscaiva tortură.

Micuțul cu prenumele de bombă sexy (dar în rest moartea pasiunii) a introdus noi reguli pentru  cetățenii săi, care pesemne au și lăcrimat de bucurie.

Pentru a evita stilul decadent al Occidentului, Kim cel dictacios a interzis blugii strâmți și tunsorile mullet (ras pe laturi, chică la spate cocalar style),  relatează Yahoo News.

Interesant este că populația o luase razna, deși un set de reguli despre tunsoare fusese publicat încă din 2014. Practic, te duceai la frizerie și aratai spre una dintre pozele cu tunsorile aprobate de partid și problema era rezolvată. Fără glumă!

Nu credeți? Iată mai jos oferta „oficială” a Partidului, conform YahooNews.

Și încă o completare. Vrei să te tunzi ca EL? GREȘIT! Nu ai voie. Scrie New York Post AICI.

Influențele vestice „decadente”

Un editorial publicat în Rondong Sinmun, ziarul oficial al Partidului Comunist nord-coreean, notează că liderul suprem al țării se teme că influențele vestice „decadente” asupra tinerilor țării ar putea afecta regimul.

Istoria ne învață lecția crucială că orice țară poate deveni vulnerabilă și în cele din urmă prăbuși ca un zid putrezit indiferent de puterea sa economică sau de apărare dacă nu ne păstrăm stilul de viață”, afirmă editorialul din Rondong Sinmun.

Trebuie să fim atenți la cele mai mici semne ale stilului de viață capitalist și să le eliminăm”, a subliniat acesta.

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a interzis de asemenea blugii strâmți sau tăiați. Deși, între noi fie vorba, la cei tăiați nu credem că s-a ajuns printr-un capriciu al modei, ci doar din prea multa purtare a primilor.

Mai puneți pe listă: medicamentele chinezești și casetele video

Agenția de presă Yonhap din Coreea de Sud afirmă că editorialul s-a dorit a fi un avertisment către tineri pentru a-i preveni să ducă un stil de viață „exotic și decadent”.

Potrivit aceleiași surse, Coreea de Nord a adoptat o lege în luna decembrie a anului trecut care înăsprește pedepsele pentru persoanele ce dețin casete și înregistrări video produse în Sud.

Daily NK a anunțat de asemenea că Jong-un a interzis folosirea medicamentelor chinezești în spitalele din Phenian după ce un oficial nord-coreean a murit în urma administrării unei doze de cocarboxylase (tiamină pirosfat), un medicament produs în China pentru tratarea cazurilor de epuizare.

Problema e că până acum China era cam singurul partener economic al Coreei de Nord – 90% din importurile țării lui Kim venind de acolo. Nasol!

Dacă nu te-ai plictisit poți citi…

În Coreea de Nord e atât de rău, că până și rușii pleacă. În țară mai sunt sub 300 de străini

Câți ani de închisoare primești în Coreea de Nord dacă vezi un “film străin”?

Exit mobile version