Site icon Editia de Dimineata

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca, printre cele mai frumoase din Europa

Orașul Cluj-Napoca se poate mândri cu Târgul de Crăciun, deoarece a fost nominalizat printre cele mai frumoase târguri din Europa.

Este o performanță pentru Cluj-Napoca, deoarece a concurat cu alte 20 orașe cu tradiție din Europa, printre care Viena sau Praga.

Târgul din Cluj-Napoca este descris drept un eveniment pentru întreaga familie, deoarece programul evenimentelor este gândit în aşa fel încât să-i bucure pe toţi. De la piese de teatru pentru copii, la diverse concerte și interpretări artistice pentru adulți, târgul are atracții de tot felul. În plus, meşteşugari din toate colţurile ţării şi-au expus creaţiile, de la care vizitatorii cu greu îşi pot lua ochii.

De la început a fost planul să avem lucrul de genul acesta şi să punem pe harta târgurilor din toată lumea”, afirmă Alexandra Crăciun, organizator, potrivit Digi24.ro.

Concursul pentru titlul de cel mai frumos târg de Crăciun a fost organizat de un site specializat, care promoveaza turismul şi cultura. Clujul este descris ca fiind un important centru academic, cultural şi de business. Iar localizarea geografică oferă peisaje de vis. Votul se încheie pe 10 decembrie. În ultimii 3 ani, Zagreb a fost desemnat oraşul cu cel mai spectaculos eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă.

Exit mobile version