Editia de Dimineata

TAROM reia de luni zborurile comerciale pe mai multe rute din Uniunea Europeană

Compania națională TAROM reia de luni zborurile comerciale pe mai multe rute din Uniunea Europeană, după o relaxare a restricțiilor impuse în cadrul măsurilor de combatere și prevenire a infectărilor cu noul coronavirus.

Astfel, se operează din nou în condiții normale spre și dinspre Atena, Grecia, iar la întoarcere nu va mai fi necesară izolarea sau carantina pentru persoanele care se întorc din Grecia.

De asemenea, pe parcursul săptămânii sunt programate curse comerciale către Austria, Viena, și Germania, cu Frankfurt și München.

Zboruri speciale

Pe de altă parte, tot pe parcursul săptămânii sunt programate zboruri speciale către Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Londra și Madrid.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a anunțat sâmbătă care este lista cu toate țările pentru care se elimină obligativitatea carantinei sau autoizolării la domiciliu atunci când cetățenii revin în România din aceste țări, dacă, bineînțeles, sunt asimptomatici.

Lista, care în prezent cuprinde 17 țări exclusiv din Europa, se va actualiza săptămânal de către Institutul Național pentru Sănătate Publică.

Exit mobile version