Editia de Dimineata

Teatrul Nottara redeschide miercuri

Teatrul Nottara redeschide miercuri și reia stagiunea. Primul spectacol programat este „Aici nu-i de joacă”, montat de actriţa Catrinel Dumitrescu, care o are parteneră pe Victoria Cociaş.

Spectacolul este programat miercuri, 27 ianuarie, de la ora 19,00, la Sala George Constantin.

„După o lungă aşteptare, Teatrul Nottara are bucuria să îşi întâmpine din nou publicul în sala de spectacol. (…) Acum a sosit momentul mult dorit al revederii la sediul Teatrului Nottara, cu un spectacol despre trăirile şi emoţiile de care acum avem nevoie poate mai mult decât oricând: dragoste, prietenie, tandreţe şi optimism. ‘Aici nu-i de joacă’ propune o întâlnire emoţionantă cu două mari actriţe, Catrinel Dumitrescu şi Victoria Cociaş, care ne reamintesc despre importanţa acestor lucruri, într-o poveste surprinzătoare, cu multe răsturnări de situaţie, interpretată cu umor şi cu sinceritate”, spune Marinela Țepuș, directorul instituției.

Teatrul Nottara redeschide miercuri. Ce mai vedem?

Alte două piese se vor juca în zilele următoare.

Tot la Sala George Constantin, joi, de la ora 19,00, este programat spectacolul „Praf de stele” de Norm Foster, în regia lui Lucian Sabados, cu Alexandru Jitea, Luminiţa Erga, Diana Roman şi Ada Navrot.

Vineri, în acelaşi spaţiu, de la ora 19,00, va fi prezentată comedia „Thailanda” de Dimitris Kechaidis şi Eleni Chaviara, în regia lui Alexandru Jitea, cu Andreea Măcelaru Şofron, Victoria Cociaş şi Cristina Stoica Ivanciuc.

Sala de spectacol va funcționa la o capacitate de 30%, conform prevederilor legale.

Citește și:

Teatrul Național reia spectacolele în săli, din 5 februarie

Exit mobile version