Site icon Editia de Dimineata

Teatrul Stela Popescu prezintă „Lampio şi grăuntele de lumină” de 1 iunie la Sala Mare a Palatului Copiilor

Lampio și grăuntele de lumină, un spectacol de Tony Adam, după o poveste de Victoria Pătrașcu, scenografia Cristian Marin, soregrafia Ioana Macarie, este titlul pe care îl propune Teatrul Stela Popescu de Ziua Copilului, pe 1 iunie, ora 11, la Sala Marea Palatului Naţional al Copiilor. Spectacolul se va juca în acelaşi loc şi duminică, 29 iunie, de la ora 11.

În distribuţia spectacolului ăi puteţi vedea pe Lampio – Alexandru Ivănoiu, Stela – Ștefania Dumitru, Luciano – Tudor Cucu Dumitrescu, Zâna – Crina Matei, Spot – Andrei Dogaru, Flash – Florentin Munteanu, Ray – Alexandru Obretin, Noctilunga – Cosmin Vasile, Pasărea Hope – Cristina Marin Neagu, Țup – Silvia Maurițiu, Zdup – Alexandra Dogaru, Yup – Denisa Ispir.

Piesă care trebuie văzută cu sufletul

Lampio și grăuntele de lumină este o piesă care trebuie văzută cu sufletul, o poveste terapeutică despre curaj, hotărâre, talent și descoperirea propriei valori.

Lampio trăiește în fiecare dintre noi și ne oglindește căutările interioare.El este un licurici care și-a pierdut lumina. Nu știe unde și când, dar este convins că trebuie să o găseasca. Altfel, ce ar mai fi un licurici pe Pământ fără lumină? Și uite așa apar miracolele, magia, prietenii, provocările, iar căutările micului nostru personaj nu se opresc până nu își descoperă adevărata chemare.

Esențiale sunt lecțiile de viață pe care fermecătorul nostru prieten trebuie să le învețe ca să ajungă în Cetatea Viselor, locul unde va afla care îi este menirea în viață. ”Poți străluci doar atunci când faci ceea ce îți place cu adevărat!”

 

 

 

Exit mobile version