Site icon Editia de Dimineata

Termoenergetica, cea mai “populară” companie a Primăriei pe Google!

Uitați de problemele de la Poșta Română! De ANAF, de primăriile de sector sau de STB! Nu ele sunt instituțiile cele mai “populare” din București! Există una a cărei imagine nu are puncte de gri, doar de negru. Termoenergetica. Mmm?

Practic, dacă acum s-ar face un sondaj de opinie, băieții de la Termoenergetica ar câștiga detașat, cu 99,99% voturi, premiul pentru cea mai catastrofală imagine a unei instituții în cadrul cetățenilor pe care (se presupune) îi servește.

Termoenergetica. 413 cronici negative din 416

Ratingul de pe Google al acestei companii este la minimum posibil. O stea! Practic, din 416 review-uri (destul de multe), nu mai puțin de 413 sunt de o stea.

Mai mult, se pare că lumea a luat aceste review-uri foarte în serios.

Am parcurs zilele trecute review-urile, în speranța de a găsi ceva amuzant în cele negative. Știți voi cum facem haz de necaz în cele mai nasoale momente. Am dorit să descoperim vreo bășcălie, ceva intim românesc și de Dâmbovița. Vreo exprimare suculentă. Poate vreun banc…

Nimic!

Stilistic vorbind se trecuse de la Caragiale la Răscoala din 1907, cu chemări foarte dese, în „instanță”, ale mamelor celor împricinați. Limbaj de galerie, semn că publicul nu mai are răbdare.

Am luat la mână și cronicile pozitive, pentru că evident eram curioși.

O singură remarcă, culmea, printre cele 3 cronici pozitive. Un anume tip (nu-i dăm numele, îl găsiți acolo) găsise de cuviință să scrie, făcând și un review de 5 stele, că Termoenergetica „Respectă măsurile COVID-19, felicitări pentru punctualitate!”

Cu alte cuvinte – a avut probleme cu căldura, nu se prea știe dacă au reparat sau nu și pentru cât timp, dar măcar nu au întârziat și aveau măcar masca pe față.

Citește și:

Surprinzător. A fost vaccinată anti-Covid, iar acum bebelușul ei are anticorpi

Exit mobile version