Site icon Editia de Dimineata

Testare gratuită pentru cancerul colorectal în Piața Națiunilor Unite

O nouă sesiune de testare gratuită pentru cancerul colorectal în cadrul Cabinetului dr. Marina Pircălabu, situat în Piața Națiunilor Unite nr. 3-5, foarte aproape de statia de metrou Unirii (intrarea se face prin spatele cladirii) va fi organizată la 25 februarie, ora 11.00.
Pot beneficia toate persoanele cu vârsta între 50 și 74 de ani cu domiciliul în București sau județul Ilfov care se înscriu completând formularul de mai jos.
Testarea constă în înmânarea de către dr. Pîrcălabu a testului rapid FIT și explicarea cum trebuie făcută recoltarea acasă. Testul FIT este un test de hemoragii oculte, care pune în evidență prezența unei surse de sângerare la nivelul tractului digestiv.
Evenimentul are loc în cadrul proiectului ROCCAS II București – Ilfov, derulat de Spitalul de Urgență Militar Central și Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România.
Vă puteți înscrie completând formularul de mai jos si un membru al echipei COPAC vă va contacta si oferi toate detaliile legate de testare. Puteti înscrie un părinte sau un bunic, iar echipa noastră il va contacta și oferi toate informațiile despre testare.
Formularul:
Exit mobile version