Site icon Editia de Dimineata

“The Distinguished Gentleman’s Drive” vine în premieră în România

Sibiul va fi primul oraş din România care va aduce în 24 septembrie, în Piaţa Mare, “The Distinguished Gentleman’s Drive”, Parada Distinşilor Domni.

În cadrul evenimentului se vor putea vedea maşini clasice, dar pentru prima dată se va vorbi și despre prevenţia şi tratarea bolilor specifice bărbaţilor, cu scopul ca domnii să se ducă la timp, la medic, potrivit organizatorului.

“Sibiul este primul oraş din România care se înscrie în proiectul “Gentleman’s Drive” – “The Distinguished Gentleman’s Drive”, adică parada parada distinşilor domni.

Este un proiect cu un scop umanitar, care se desfăşoară în 178 de oraşe din 47 de ţări şi care constă într-o paradă de maşini clasice, fabricate până în 1980, conduse de posesori sau driveri îmbrăcaţi la patru ace, în ţinute de gală.

Evenimentul va culmina cu o expoziţie de maşini, Acestea vor putea fi admirate şi fotografiate, le puteţi afla povestea fiecărui exponat, iar scopul principal al acţiunii este prevenţia, combaterea bolilor cu specific masculin, precum şi tratarea afecţiunilor psihiatrice ale bărbaţilor”, a declarat organizatorul evenimentului, cunoscutul artist tatuator, Ovidiu Popârţan, pentru Ora de Sibiu.

Implicat şi în alte campanii umanitare, Ovidiu Popârţan, a decis de această dată să se alăture acestei campanii mondiale, care îşi propune reducerea numărului de bărbaţi bolnavi, mai ales de cancer de prostată.

“Prevenţia se poate face printr-un mod foarte simplu, necostisitor, neinvaziv, care poate să fie ca o vizită la cosmetică, în cazul cancerului de prostată. Dorim să contribuim la prevenţia suicidului”, a precizat Ovidiu Popârţan, pasionat de maşini şi motociclete.

Cum te înscrii la Parada Distinşilor Domni

Dacă doreşti sa participi sau să susţii evenimentul, click aici

Distinguished Gentleman’s Drive este o sărbătoare a stilului clasic, un eveniment auto rutier, care unește mașini clasice proiectate înainte de 1980, încurajând șoferii și pasagerii din întreaga lume să se îmbrace elegant și să conducă pentru sănătatea bărbaților.

Toate fondurile strânse sunt investite în cercetări și programe vitale pentru cancerul de prostată și sănătatea mintală a bărbaților.

Exit mobile version