Site icon Editia de Dimineata

THE MIDNIGHT SKY, cu George Clooney. Prima colaborare a lui cu Netflix. Când vedem filmul?

Platformele de streaming își lansează din ce în ce mai mult filmele după regulile premierelor cinematografice. Campanii de marketing, bugete impresionante, trailere. Și asta pentru că se investește din ce în ce mai mult în astfel de filme, iar rezultatele se vor pe măsură. Unul dintre aceste filme este The Midnight Sky, cu George Clooney.

Actorul american este găsit în dublă ipostază, interpret și regizor. De fapt, este prima colaborare a lui George Clooney cu Netflix.

Premiera este prevăzută a avea loc în preajma Crăciunului, mai precis la 23 decembrie.

Filmul „The Midnight Sky” este o adaptare a cărţii „Good Morning, Midnight”, scrisă de Lily Brooks-Dalton. Este un SF cu accente postapocaliptice.

THE MIDNIGHT SKY, cu George Clooney. SF postapocaliptic

Trailer-ul îl înfăţişează pe personajul interpretat de Clooney, cu o barbă patriarhală, undeva în Antarctica,  încercând să comunice prin toate mijloacele cu membrii unei stații spațiale, aflată pe orbita Terrei. Cei de pe stație par să nu ştie faptul că Pământul a suferit o catastrofă la nivel global. Miza comunicării este de a-i determina să nu se întoarcă pe Terra.

Acest amestec de science-fiction şi drama petrecută în spaţiu pe care îl promite „The Midnight Sky” pare să amintească de filme precum „Gravity” (2013), al regizorului mexican Alfonso Cuaron, în care a jucat de asemenea George Clooney.

Din distribuție fac parte în afară de George Clooney  –  Felicity Jones, David Oyelowo, Tiffany Boone, Demián Bichir, Kyle Chandler, and Caoilinn Springall.

George Clooney a câştigat un premiu Oscar pentru cel mai bun film în calitate de producător, alături de Grant Heslov şi Ben Affleck, pentru „Argo” (2012). De asemenea, Oscarul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar pentru interpretarea sa din „Syriana” (2005).

„The Midnight Sky” este prima colaborare a lui Clooney cu Netflix. Se vorbește deja despre o alta, o comedie, “Crime Caper”, unde va juca alături de Sofia Vergara.

Dar să vedem și noi trailerul la „The Midnight Sky”.

 

Noi premii pentru “Servitorii”, filmul pentru care Vlad Ivanov a învățat limba slovacă

 

 

Exit mobile version