Editia de Dimineata

TIFF ajunge la Brașov. Ce vedem?

Caravana TIFF Unlimited va fi prezentă la Braşov, în perioada 20 – 22 august, în cadrul evenimentului spectatorii urmând să vizioneze unele dintre cele mai noi şi premiate filme.

„Impresionantul documentar România sălbatică, cel mai popular film românesc la TIFF 2021 şi una dintre cele mai aşteptate producţii ale anului, va fi proiectat în prezenţa regizorilor Dan Dinu şi Cosmin Dumitrache. Programul Caravanei se va încheia duminică, 22 august, cu un cine-concert memorabil: unul dintre cele mai aclamate filme mute, Muguri zdrobiţi (Broken Blossoms), regizat de D.W. Griffith în 1919, va fi acompaniat live de muzica originală a lui DJ DuBase”, precizează un comunicat de presă transmis de Asociaţia Film şi Cultură Urbană.

Ce vedem?

Printre filmele proiectate în cadrul TIFF Unlimited se numără: Vara lui 85′, în regia lui Francois Ozon, Berliner, regizat de Marian Crişan, Dineu cu vecinii de sus, regizat de Cesc Gay, Încă un rând, în regia lui Thomas Vinterberg, Mami – regia Celine Sciamma, #dogpoopgirl, regizat de Andrei Huţuleac, Supernova – regia Harry Macqueen, Noaptea regilor, în regia lui Philippe Lacote, Neidentificat, regizat de Bogdan George Apetri sau Madre, semnat de Rodrigo Sorogoyen.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, organizatorii anunţând că evenimentul va avea loc cu respectarea măsurilor de protecţie în vigoare în contextul pandemiei COVID-19.

Caravana TIFF Unlimited este un proiect organizat în parteneriat cu Festivalul Internaţional de Film Transilvania şi se află anul acesta la a 12-a ediţie. Platforma de streaming a festivalului, TIFF Unlimited (unlimited.tiff.ro) a fost lansată în 2019 şi cuprinde o selecţie importantă de filme independente, premiate, semnate de cineaşti de renume.

Exit mobile version