Site icon Editia de Dimineata

TikTok testează funcția de podcast

TikTok, aplicația de video-sharing care a devenit una dintre cele mai populare platforme sociale din lume, ar putea să-și extindă oferta de conținut audio cu o nouă funcție de podcast.

TikTok a testat în ultimele luni o funcție care le permite utilizatorilor să importe emisiuni complete prin intermediul fluxului lor RSS și să le lege de clipuri mai scurte, care pot fi vizionate pe aplicație.

Astfel, utilizatorii ar putea să descopere și să asculte podcasturi direct pe TikTok, fără a avea nevoie de o altă aplicație.

Funcția de podcast ar putea să ofere creatorilor de conținut o nouă modalitate de a-și promova și monetiza munca, dar și de a-și atrage și fideliza audiența, scrie BusinessInsider.

De asemenea, ar putea să crească timpul petrecut de utilizatori pe aplicație și să le ofere o experiență mai diversificată și personalizată.

TikTok ar putea să concureze astfel cu alte platforme care oferă conținut audio, cum ar fi Spotify, Apple Podcasts sau Clubhouse.

Un purtător de cuvânt al TikTok a confirmat că aplicația testează funcția de podcast cu un număr limitat de utilizatori din Statele Unite ale Americii, dar nu a oferit mai multe detalii despre planurile sale viitoare.

Nu se știe când va fi lansată oficial funcția sau dacă va fi disponibilă și în alte țări. TikTok este cunoscută pentru capacitatea sa de a inova și de a se adapta la preferințele utilizatorilor săi, așa că nu este exclus ca funcția de podcast să devină curând o parte integrantă a aplicației.

Exit mobile version