Site icon Editia de Dimineata

Top 3 curiozități despre Lego

Dacă vă numărați printre pasionații de arhitectură, construcție și timp liber, atunci aflați că acest articol vă este dedicat. În rândurile ce urmează ne dorim să vă vorbim despre câteva lucruri mai puțin știute despre cel mai mare brand de blocuri de construit, și anume, Lego.  Fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

            Lego este un brand cunoscut în toată lumea. Sub numele lor sunt confecționate unele dintre cele mai apreciate, interesante și liniștitoare jucării de pe piață. După cum probabil știți deja, blocurile de construit au fost concepute pentru ca oamenii de pretutindeni să se poată relaxa și să-și poată dezvolta gândirea în același timp. Datorită complexității lor, aceste seturi ajută atât copiii cât și adulții să se calmeze și să se destindă într-un mod tare comod. Cu multitudinea de modele, culori și tematici, acest brand a reușit să se facă îndrăgit pe mapamond și astfel, a ajuns unul dintre cele mai de încredere nume din domeniu. Dacă vă numărați și dumneavoastră printre persoanele care își doresc să-și cumpere un astfel de set, dar parcă nu sunteți convins pe deplin încă, aflați că noi vă sărim în ajutor. În continuare, vrem să vă enumerăm top 3 curiozități despre brand, în speranța de a vă convinge de versatilitatea și adaptabilitatea sa la viețile tuturor. Astfel, la final, veți fi pregătit să faceți achiziția dorită și veți putea alege modelul favorit mai ușor. Iată ce lucruri interesante stau în spatele celebrului Lego.

            Prima curiozitate este proveniența numelui de brand. V-ați întrebat vreodată dacă „lego” are vreo semnificație? Sau ați tratat numele ca fiind o simplă alegere a inventatorului? Ei bine, aflați că numele în cauză are o însemnătate aparte. Acesta provine din limba daneză, „leg godt” și înseamnă „play well”. Aluzia este aceea că, dacă alegeți aceste seturi de construcție, vă veți relaxa cu stare de bine și vă veți juca în voie. Numele face referire la sentimentul de bucurie și calmitate pe care vi-l oferă construcția alături de cei dragi. Și, într-adevăr, ce poate fi mai frumos decât să vă relaxați împreună cu cei mici, construind un set mult dorit?

            Continuăm topul de astăzi și ajungem la a doua curiozitate. Știați că acest brand este cel mai mare producător de anvelope din lume? Da, da, ați citit bine! Cel mai mare producător de anvelope din lume! Acest lucru se datorează multiplelor mașinuțe și vehicule construite, ce au nevoie de roți de diverse mărimi și modele pentru a se integra la perfecție în seturi. De la Lego Ninjago până la Lego Technic și Star Wars, există o mulțime de tematici care necesită anvelope în miniatură pentru a fi redate la viață. De aici și nevoia de a produce mai multe anvelope chiar și decât firmele dedicate de automobile.

            Nu în ultimul rând, iată-ne ajunși și la ultima curiozitate. A fost o adevărată aventură să ajungem aici, luând în considerare toate informațiile aflate. Însă, lăsați-vă uimit încă o dată. Într-un studiu de caz, brandul susține că seturile sale de construcție de vând în câte 28 de bucăți pe secundă. Având magazine în toate colțurile lumii și dispunând de livrare internațională, Lego reușește să vândă produse în cantități record, fără prea mult efort. Totul se datorează frumseții și vibranței seturilor sale de construcție. De la Lego Architecture până la Lego Ideas sau Art, firma încadrează o mulțime de jucării divine în colecția sa, jucării ce pot satisface orice dorință.

            Acum că ați citit toate informațiile, iată că am ajuns și la final. Ce spuneți, sunteți pregătit să vă impresionați apropiații cu aceste curiozități? Noi așa sperăm, și mai sperăm și că articolul nostru v-a fost de folos. Pentru și mai multe lucruri interesante despre brand, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim lectură plăcută!

Exit mobile version