Site icon Editia de Dimineata

Top 5 cele mai ieftine destinații unde poți călători toamna aceasta

Vrei să mergi într-o vacanță, dar nu vrei o gaură în buget? Există numeroase trasee turistice, unde vă puteți bucura de experiențe de călătorie de neuitat. Aceste locuri sunt relativ ieftine, iar experiențele oferite sunt extrem de variate. Iată câteva ponturi pentru cele mai bune destinații ale anului!

Locul 5 – Portugalia

 

Sursa www.addtobucketlist.com

Există o mulțime de opțiuni de călătorie în această zonă urbană în curs de dezvoltare. O mulțime de companii aeriene ieftine, cum ar fi Ryanair și EasyJet, oferă zboruri spre această destinație superbă. Vizitați cetatea Silves sau savurați o cafea cu localnicii într-una din cafenelele de tip al fresco din oraș. De asemenea, serviciul de transport public este accesibil la pentru câțiva euro.

Locul 4 – Turcia

Sursa www.addtobucketlist.com

În cazul în care Marea Egee nu vă impresionează, minunatele stațiuni din Bodrum și Fethiye vă așteaptă! Aventurile nu se limitează la porturi de mare și la iahturi de lux super. Puteți lua o cazare într-o stațiune pentru mai puțin de $ 15 / noapte. Ei bine, aici există plaje de nisip uimitoare care pot fi accesate gratuit.

Locul 3 – România

Sursa www.addtobucketlist.com

Există numeroaste destinații splendide locale, care îți pot oferi o experiență de neuitat cu un buget redus. De la minunata Deltă a Dunării unde flora și fauna îți încântă privirea și până la peisajele montane superbe, România reprezintă o destinație încântătoare ce merită explorată pas cu pas.

Locul 2 – Malta

Sursa www.addtobucketlist.com

Malta are totul, de la plaje uimitoare până la ruinele vechi și cartiere atractive. Malta este unul dintre cele mai bune locuri pentru o vacanță low cost. Transportul public ieftin, băuturile la prețuri rezonabile și o multitudine de opțiuni de cazare la prețuri accesibile, Malta dă un timp de suflare.

Locul 1 – Maroc

Sursa www.addtobucketlist.com

Savurați aroma shisha sau gustul ceaiului de menta proaspăt preparat în Kasbahs local. Puteți găsi chilipiruri bune pe la târguri de suveniruri sau piețe locale. De asemenea, una dintre companiile locale vă pune la dispoziție un safari cu cămila pentru doar câțiva dolari, iar mesele sunt și ele incluse în pachet.

Puteți citi topul integral aici.

Exit mobile version