Site icon Editia de Dimineata

Top evenimente de la Marea Neagră ce nu trebuie ratate anul acesta

Sursa www.mediafax.ro

Odată cu mini-vacanța de 1 mai, spiritul sezonului estival ne cuprinde alături de entuziasmul antrenat de perioadele de festivaluri și divertisment în aer liber. Litoralul românesc este una dintre locațiile preferate de turiști deoarece găzduiește evenimente diversificate: festivaluri de muzică și film, spectacole de aviație sau excursii cu bicicleta, conform romania-insider.com.

Ți-am pregătit o listă cu cele mai interesante și captivante evenimente de pe litoral pe care nu trebuie să le ratezi în acest an.

Adevărații VeloPrieteni la Vama Veche (26-28 mai)

Sursa docs.google.com

Cursa acoperă circa 200 km și se întinde pe parcursul a trei zile. Sunt planificate trei rute: Podul Cernavodă – Cheile Dobrogei; Cheile Dobrogei – Costinești; și Costinești – Vama Veche – Mangalia. Pe lângă ciclism, se vor face și câteva opriri pentru vizitarea unor situri din zonă, cum ar fi Cetatea Capidava, Podul Anghel Saligny și Cheile Dobrogei.

Neversea, Constanța (5-8 iulie)

Sursa www.ctnews.ro

Festivalul, organizat de aceeași echipă responsabilă de Untold, va dura patru zile în acest an. Compania include nume precum John Newman, Scooter, Redfoo, Hardwell, Steve Angello, Alan Walker, The Script, W & W, Sunnery James și Ryan Marciano, Nina Kraviz, Jamie Jones, Dub Fx, Camo & Krooked, Chase & Status , Noisia și Pendulum. Prețul biletului ajunge la 449 RON (107 EUR) plus taxele.

Aeromania, Tuzla (14 iulie) 

Sursa radioconstanta.ro

Acest spectacol de aviație care are loc la aeroportul Tuzla cuprinde acrobație aeriană, concerte live, o expoziție clasică de mașini și diverse concursuri. De asemenea, publicul va găsi acolo un teren de hrană și un loc de joacă pentru copii.

Anonimul. Festivalul de Film Internațional, Delta Dunării (6-12 august)

Sursa hyperliteratura.ro

Acest festival de film independent include un concurs de lung metraj și un concurs de scurt-metraje și animație. De asemenea, desfășoară programe dedicate filmelor internaționale premiate la diferite festivaluri sau filme românești, precum și proiecții pe teme ca și ecologia. Pe lângă proiecțiile de filme, publicul poate participa la sesiuni de întrebări și răspunsuri cu oaspeții festivalului, dezbateri publice, concerte și spectacole live.

VSLO. Festivalul Artelor Vizuale, Vama Veche (19-26 august)

VSLO înglobează pasiunea pentru artele vizuale, muzică, teatru și sculptură, oferindu-le participanților posibilitatea de a participa la ateliere pe teme precum fotografie, film sau video-artă. Timp de zece zile, evenimentul oferă o serie de proiecții de film, expoziții de fotografie și de pictură, spectacole de teatru și concerte.
Exit mobile version