Site icon Editia de Dimineata

Trailer pentru „Fast & Furious 9”. Când este premiera? (VIDEO)

Ar trebui să apară pe piață la sfârșitul lunii iunie, așa că au dat drumul la trailer. Asta după ce în ultima vreme „Fast & Furious 9” a mers cu frâna trasă, din cauza pandemiei – trebuia să-l vedem încă din mai 2020.

„F9”, noul lungmetraj din franciza „Fast & Furious”, a dat miercuri primul semnal de lansare pe piaţă, prin prezentarea unui trailer în care John Cena şi Cardi B sunt văzuţi alături de Vin Diesel.

Unul dintre cele mai frumoase lucruri din această saga este că am călătorit în locuri minunate, motiv pentru care finalul trebuie împărţit în două filme. Mai rămân multe locuri de văzut„, a asigurat Vin Diesel.

Cele trei minute ale trailer-ului arată şi întoarcerea unor figuri cunoscute ale seriei precum Charlize Theron, Tyrese Gibson, Helen Mirren, Ludacris, Michelle Rodríguez şi Sung Kang.

La această distribuţie de zile mari s-a alăturat şi fostul luptător John Cena, care îl interpretează pe Jakob Toretto, un asasin care este şi fratele lui Dominic Toretto (Vin Diesel) şi care o va avea ca aliată pe Cipher, interpretată de Theron.

În roluri mai discrete, cel puţin pentru moment, responsabilii au confirmat participarea la film a artiştilor latino Ozuna şi Cardi B.

Noul lungmetraj, numit simplu „F9”, este prevăzut să fie lansat pe 25 iunie 2021, după ce premiera iniţială a fost amânată anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus.

Veștile bune continuă

Pentru că vor urma F10 și F11. Apoi, spun ei, STOP.

Universal a anunțat că celebra franciză se va încheie cu două ultime capitole, confirmă cei de la Variety.

Justin Lin, cel care a regizat cele mai multe dintre filmele Furios si Iute (al treilea, patrulea, cincilea si nouălea capitol) se va ocupa și de regia ultimelor două filme. Dar, asta nu înseamnă neapărat că universul cinematic Furios și Iute se încheie aici.

Chiar dacă aventurile familiei Furious și Iute se vor încheia, urmează alte filme spin-off ce se vor concentra pe noi personaje introduse în franciză, aflate deja în proiect.

Fanii deja au avut parte sa vadă primul spin-off, în 2019, odată cu lansarea lui Hobbs&Shaw, cu Dwayne Johnson și Jason Statham, ce a strâns încasări globale de 759 de milioane de dolari.

Cifre. O franciză profitabilă

Franciza de acţiune este considerată una dintre cele mai profitabile de la Hollywood, mai ales datorită abilităţii sale de a integra noi vedete în filmele sale.

Seria originala Furios și Iute a strâns aproape 6 miliarde de dolari încăsari la nivel global, devenind a zecea cea mai profitabilă franciză cinematografică din istorie.

Exit mobile version