Site icon Editia de Dimineata

Trailerul „John Wick 4” este aici. 59.812 feluri diferite de a-ți ucide inamicii

A fost lansat trailerul oficial pentru „John Wick: Chapter 4”, care îl prezintă pe Keanu Reeves interpretându-l din nou pe îndrăgitul erou de acțiune.

În noul trailer, Wick trebuie să îl provoace la luptă corp la corp pe Marchizul de Gramont (Bill Skarsgård ), pentru a-și câștiga libertatea. Wick se pregătește pentru această confruntare ca și cum ar fi ultima sa luptă, cu un costum nou-nouț și arme – o mulțime de arme, evident.

Îl vedem apoi pe Wick făcând ceea ce știe să facă cel mai bine: să ucidă oameni în moduri spectaculoase și uluitoare. Trailerul îl arată cum călărește un cal în deșert în timp ce împușcă oameni, lovește în mod repetat capul unui om cu nunchak, ciopârțește un om cu un topor într-un club de noapte și se angajează într-o luptă corp la corp, cu arme și săbii, cu personajul lui Donnie Yen. Chestiile obișnuite.

Pe lângă Keanu Reeves, în „John Wick: Chapter 4” îi mai vedem pe Bill Skarsgård, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Lance Reddick, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins și Clancy Brown. Ian McShane își reia rolul lui Winston, managerul Hotelului Continental.

„John Wick: Chapter 4” ajunge în cinematografe pe 24 martie 2023.

Urmăriți trailerul complet mai jos.

Exit mobile version