Site icon Editia de Dimineata

Trainer pentru succes: Elias Cristian Mayan-na, omul care te face să crezi în tine mai mult de fiecare dată

Fără amânări. Fără concesii. Fără scuze inutile.

Cu responsabilitate. Cu motivație. Cu profesionalism.

Așa e cunoscut Elias de către toți cei care au curajul de a-i trece pragul la clasele de group fitness din cadrul World Class. Și asta pentru că în spatele orelor ce seamană mai curând cu un antrenament dedicat pușcașilor marini, așa cum vedem în filme, se află lungi perioade de pregătire, de studiu și mai ales de antrenament personal.

Discuția cu Elias a curs firesc și cu serozitate, așa cum sunt toate orele lui, cu perioade de concentrare intensă, sparte de zâmbete aduse de amintirile propriilor experiențe. Și asta pentru că a avut curajul să vorbească despre începuturi, despre momentele în care a decis să facă din sport o carieră.

În filmul de azi, editiadedimineată.ro vă prezintă nu doar povestea unuia dintre cei mai apreciați traineri World Class, ci și secretele unei vieți sănătoase: cum ne eliberăm mintea de stresul cotidian, ce ne poate motiva pentru sport și ce mâncăm astfel încât să trăim cât mai corect.

Dar pe lângă toate acestea, descoperiți acum povestea unui tânăr care a decis să demonstreze că și aici, în România, poți face performanță dacă aduci lângă pasiune motivația și ambiția de a reuși.

Exit mobile version