Site icon Editia de Dimineata

Trei filme de Crăciun, la DIVA

ACC_Day-04_Unit-101.NEF

DIVA continuă difuzarea de filmele festive, în fiecare zi, întreaga zi. Cu premiere romantice marțea și vinerea de la 20:00 și duminica de la 16:00, săptămâna 14 – 19 decembrie aduce trei producții în premieră.

Marți 14 decembrie, de la ora 20.00 este difuzat filmul Inelul de Crăciun (The Christmas Ring, 2020). Kendra Adams (Kendra Adams) este un reporter, care caută povestea din spatele unui inel de logodnă vechi, cu ajutorul lui Michael Jones (David Alpay), nepotul proprietarului inelului.

Oare vor descoperi și iubirea pe lângă misterele bijuteriei?

Vineri 17 decembrie, de la ora 20.00 aflăm Secretul Crăciunului (Christmas Unwrapped, 2020). Charity Jones (Amber Stevens West), o reporteriță isteață, află adevăratul sens al Crăciunului când caută date despre Erik Gallagher (Erik Gallagher), un milionar care încă mai crede în Moșul.

Dacă există un preț pentru iubire, cei doi se vor convinge că nu poate fi plătit cu bani.

Duminică 19 decembrie, de la ora 16.00 descoperim Un brad și doi îndrăgostiți (A Christmas Tree Grows in Colorado, 2020). În timp ce pune la cale o gală pentru strângere de fonduri de Crăciun, Erin Chambers (Rochelle Aytes) încearcă să-l convingă pe chipeșul Kevin Snyder (Mark Taylor) să îi ofere bradul din curtea lui lui pentru festivități.

Și credem că îl va convinge să ii dea și o parte din inima lui.

 

Exit mobile version