Site icon Editia de Dimineata

Trei noi modele iPhone au fost lansate. Care este mișcarea revoluționară Apple

Noi modele de telefoane Apple au fost prezentate marți.

Cele trei modele de iPhone – iPhone 11, iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max- au fost expuse publicului împreună cu noul serviciu de streaming Apple TV Plus.

iPhone 11, 11 Pro şi 11 Pro Max au în cea mai mare parte acelaşi design pe care Apple l-a folosit în ultimii doi ani şi reprezintă un upgrade minor la versiunile lansate în 2018 arată news.ro.

Prețul celul mai ieftin iPhone începe de la suma de 699 dolari.

O nouă funcție

iPhone 11 are un ecran LCD de 6,1 inch. Cele două camere pe spate vor susţine funcţionarea pe timp de noapte, la lumină scăzută, precum şi fotografiile cu unghi ultra larg. Apple a subliniat şi capacitatea iPhone 11 de a efectua selfie-uri cu mişcare lentă, această funcţie foto fiind promovată sub numele de „slofies„. Culorile disponibile vor fi roşu purpuriu, verde, alb, roşu, negru şi galben. Bateria comparativ cu cea a iPhone XR va fi cu o oră mai mare. Noul sistem foto de pe iPhone 11 poate face zoom optic 2X.

Sistemul de autentificare prin scanare facială FaceID a fost îmbunătăţit şi este disponibil pe toate cele trei dispozitive. Acesta are un senzor care funcţionează într-un unghi mai larg, permiţând deblocarea telefonului şi din alte poziţii decât strict din faţa utilizatorului.

iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max au ecrane OLED de 5,8 inch respectiv 6,5 inch (consum energetic cu 15% mai eficient decât la modelele de anul trecut). Cel mai ieftin model are un sistem foto compus din două camere de 12MP (dintre care una ultrawide).

iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max au preţuri care încep de la 999 dolari respectiv 1099 dolari.

Toate cele trei noi iPhone-uri se bazează pe noul chipset A13 Bionic. iPhone 11 are 4GB memorie RAM, iar celelalte două modele au 6GB RAM.

iPhone 11 va avea trei versiuni: 64/256/512 GB spaţiu de stocare. În cazul modelelor Pro opţiunile în ceea ce priveşte stocarea sunt 128/256/512 GB.

iPhone 11 Pro Max are cea mai mare baterie, cu o capacitate de 3,500 mAh (autonomie mai mare cu 5 ore decât modelul de anul trecut). iPhone 11 Pro găzduieşte o baterie de 3.190 mAh (4 ore în plus la autonomie), iar iPhone 11 are o baterie de 3.110 mAh (autonomie mai mare cu o oră decât iPhone XR).

Modelele vor fi disponibile începând din 20 septembrie.

Apple va lansa si un serviciul de streaming TV pe 1 noiembrie, la un preţ de 4,99 de dolari pe lună. Apple TV+ va fi disponibil în 100 de ţări, iar un bonus pentru cumpărătorii de iPhone, iPad sau computere Mac va fi de a beneficia de gratuitate pentru acest serviciu timp de un an.

Apple a prezetat actualizări pentru Apple Watch şi iPad.

sursa foto: engadget.com

Exit mobile version