Site icon Editia de Dimineata

Trei tineri din România și Finlanda, în căutarea eroilor din comunitatea ta

Sursa adevarul.ro

“European Heroes – #FindYourLocalHero!” este numele unei inițiative lansate de trei tineri europeni – doi din România și unul din Finlanda – prin care cetățenii sunt încurajați să promoveze exemplele de bune practici și impactul pe care ”eroii de zi cu zi” le produc pentru comunitatea din care fac parte.

”Cunoști un activist din comunitatea ta care are mai puțin de 30 de ani și care te-a inspirat? Cineva care a demarat o inițiativă, a motivat pe alții să devină mai implicați civic sau a jucat un rol crucial într-o organizație? Acum este momentul să împărtășiți povestea lor cu întreaga lumea!”, este mesajul cu care David Timiș (România), Anna Saraste (Finlanda) și Alin Gramescu (România) îi încurajează pe cetățenii europeni să împărtășească cu publicul larg poveștile eroilor de zi cu zi din fiecare comunitate.

 

Pentru a trimite povestea despre cei care îi inspiră, cetățenii sunt invitați să înregistreze un scurt videoclip (2-4 minute) sau să redacteze un articol de 1-2 pagini despre eroul lor local. Fiecare poveste trebuie trimisă organizatorilor până la data de 15 septembrie 2018 la adresa contact@europeanheroes.eu.

Poveștile fiecărui erou european vor fi publicate pe pagina web europeanheroes.eu precum și pe Facebook.

Exit mobile version