Site icon Editia de Dimineata

Trupa Om la Lună lansează un noul album

Notați în agendă  3 iulie, Teatrul de Vară „Mihai Eminescu” din Bucureşti. Este locul unde trupa Om la Lună își lansează nou album.

„În caz de om la lună, strigaţi om la lună stânga/ dreapta, după caz” este manifestul om la lună transpus în albumul de debut şi este încheierea unui ciclu pe care mai întâi Doru Puşcaşu, cu proiectul său solo, şi apoi trupa l-au parcurs în ultimii trei ani.

„Pentru mine om la lună a fost un colac de salvare. A fost iniţial strigătul meu şi apoi a devenit şi strigătul altora. E lucrul care ne leagă definitiv pe unii de alţii şi vorbeşte sincer despre tot ceea ce simţim şi trăim ca oameni moderni ce suntem: părinţi, copii, iubiţi, prieteni, fericiţi sau nefericiţi, plini de frici şi incertitudini, mereu în căutarea liniştii şi a tihnei, trăind în cicluri de salvatori şi salvaţi, de la caz la caz. Iar „În caz de om la lună” e o promisiune pe care ne-o facem unii altora. Că nu suntem singurii aşa şi că vom fi mereu acolo unii pentru alţii”, a spus Doru Puşcaşu.

Cel mai nou single extras de pe acest album este piesa „Distanţă de Siguranţă” care a fost lansată pe 3 iunie şi care beneficiază de un videoclip regizat de Roxana Maraloiu si Marius Sfetea.

Îl puteți vedea mai jos:

Biletele se pot achiziţiona online de pe eventbook.ro, iar preţul unui bilet este de 60 lei în presale (perioada 9 – 14 Iunie), 80 lei (perioada 15 Iunie – 2 Iulie) şi 100 lei în ziua evenimentului.

Exit mobile version