Site icon Editia de Dimineata

Uber oferă curse gratuite la granița dintre Ucraina și Polonia

sursa: thechive.com

Uber a anunțat că va oferi curse gratuite nelimitate la granița dintre Ucraina și Polonia, între două orașe poloneze. Persoanele care doresc să ajungă în orașele din sud-est vor introduce codurile „POMOCLUBELSKIE” sau „POMOCPODKARPACKIE”. Serviciul face parte dintr-un set mai larg de inițiative anunțate de Uber pentru a sprijini Ucraina în fața invaziei ruse.

„Echipele noastre lucrează 24/7 pentru a menține angajații, conducătorii și șoferii afectați în siguranță și colaborează cu ONG-uri pentru a sprijini eforturile de ajutor la fața locului”, a spus compania într-un comunicat.

La scurt timp după invazia rusă, Uber a declarat că a întrerupt serviciile în toată Ucraina din cauza problemelor de siguranță. Compania a spus că „evaluează modul de restabilire” a transportului în comun, oraș cu oraș.

Compania a oferit, de asemenea, „plăți în avans” șoferilor săi din Ucraina și „explorează modul în care refugiații ucraineni pot avea acces la muncă pe platforma Uber în țările vecine în care operează firma.

Exit mobile version