Site icon Editia de Dimineata

Ultimele noutăți despre serialul „Lord of the Rings”. Amazon a dat drumul la primul trailer (VIDEO)

Amazon a dat publicității alte noutăți privitoare la serialul spin-off „Lord of the Rings”. “The Lord of the Rings: The Rings of Power” va fi lansat pe Amazon Prime în data de 2 septembrie, urmând ca un nou episod să fie difuzat în fiecare vineri.

Iată și primul trailer al serialului:

Cu acțiunea plasată cu mii de ani înainte de evenimentele din trilogia Stăpânul Inelelor, Lord of the Rings: The Rings of Power („Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii”) va spune povestea creării faimoaselor inele cu același nume și a modului în care ele au fost împărțite între rasele Pământului Mijlociu.

Noul titlu al seriei  face aluzie la modul în care inelele au fost create, la reapariția în lume a unei forțe malefice de mult timp uitată și la greutățile care îi așteaptă pe oameni, elfi și dwarfi în viitor.

Producătorii serialului, J.D. Payne și Patrick McKay, afirmă într-un comunicat remis presei că și-au dorit să vină cu un titlu „care ar putea sta pe cotorul unei cărți alături de J.R.R. Tolkien și alte opere clasice”

„Inelele Puterii unește toate poveștile importante din a Doua Eră a Pământului Mijlociu: făurirea inelelor, ascensiunea Lordului Întunecat Sauron, povestea epică a regatului Númenor și a Ultimelor Alianțe ale Elfilor și Oamenilor. Spectatorii au văzut până acum pe ecran doar povestea Inelului Unic – dar înainte să fie unul, au existat multe (…) și suntem entuziasmați să împărtășim povestea epică a tuturor”, afirmă cei doi.

Din distribu’ie fac parte: Cynthia Addai-Robinson, Benjamin Walker
Augustus Prew, Trystan Gravelle, Peter Mullan.

Exit mobile version