Site icon Editia de Dimineata

Un bucureștean din trei nu are apă caldă

Un bucureștean din trei nu are apă caldă. Era să scriu “și căldură”, pentru că, nu-i așa, obișnuința e a doua natură. Căldură avem cu toții, dar nu datorită/din cauza primăriei.

Conform aplicației Termoalert, în acest moment doar 65% dintre bucureșteni au apă caldă. Circa 35% nu au, ceea ce înseamnă că un bucureștean din trei îngheață de frig sub duș.

Înlocuirile de magistrare, reviziile, reparațiile, alertele…în fine, toate acestea au dus la acest procentaj colosal.

Una dintre problemele cel mai des imputate companiei Termoenergetica, cea care se ocupă de treaba asta, este durata lucrărilor.

Și nu doar durata, ca atare, ci faptul că se anunță un termen, apoi se prelungește cu încă două zile, apoi cu alte patru și tot așa de la o reparație anunțată de 48 de ore, se ajunge, din aproape în aproape la termene de câte două săptămâni.

O altă chestiune, la fel de bizară este că, deseori, dacă pe site-ul Termoenrgetica.ro, acolo unde vezi stadiul lucrărilor, găsești un termen de finalizare, aplicația Termoalert (care teoretic și practic se inspiră și are aceeași sursă cu prima) oferă o altă informație. Ca să nu mai spunem că însuși site-ul Termoenergetica are un link ce te provoacă să downloadezi respectiva aplicație.

 

 

 

Exit mobile version