Site icon Editia de Dimineata

Un lan de lavandă de lângă Târgu Mureș a devenit decorul perfect pentru poze

Iubitorii de lavandă nu mai trebuie să ajungă până în Provance (Franța) pentru a putea să-și facă fotografii incredibile în lanul mov puternic parfumat. Acum la numai 20 de kilometri de Târgu Mureș iubitorii de frumos pot face o „drumeție” printr-un lan de lavandă. Și dacă toată lumea cunoaște deja beneficiile medicale sau cosmetice pe care le are lavanda, oamenii nu au ignorat nici rolul estetic a acestei plante.

Satul Mădăraș din judeșul Târgu Mureș pare deja prea mic pentru miile de turiști, iubitori de frumos care vin din toate colțurile țării oentru a admira lanurile de lavandă. Și pentru că mereu ce este frumos vrem să păstrăm cât mai mult, ședințele foto de aici nu au încetat să apară și să câștige capital.

Potrivit celor de la observatornews.ro, un fotograf de evenimente pe nume Marius Tudoran a declarat că „ Pozele la ora asta sunt cele mai bune, golden hour, după ora 7. Atât timp cât de veselie şi bunădispoziţie din partea fiecărui client, clar ies pozele minunat.Turiştii sunt fenomenali, au venit din toată ţara, înainte să facem şedinţa am început cu o poveste. E o energie care se transmite de la om la om, atât de la ei, la mine, cât şi invers” .

Oamenii din zonă au mai precizat de asemenea că anul acesta a avut loc cea de a patra ediție a Festivalului care le oferă oamenilor posibilitatea să facă drumeții prin lavandă și de ce nu să se simtă fix ca în sudul Franței, iar dacă la început curioșii puteau fi numărați pe degete acum de la an la an sau mai bine spus de la zi la zi popularitatea locului a crescut incredibil potrivit sursei citate anterior.

Sursă foto: Stirileprotv.ro

Exit mobile version