Site icon Editia de Dimineata

Un nou show de cultură general, amfitrion Dan Negru: “Tu urmezi!”

Kanal D aduce în această toamnă un format revoluţionar, un adevarat spectacol de televiziune, ce îmbină entertainment-ul, cunoştinţele de cultură generală şi tensiunea unui concurs cu miză uriaşă: “Tu urmezi!”/ ( numele formatului original: “Next One”).

După ce a cucerit România cu cel mai simplu quiz show cu şi despre cuvinte, Dan Negru va fi amfitrionul acestui format provocator, plin de originalitate, devenit fenomen în ţările unde a fost difuzat.

Emisiunea  a fost difuzată pentru prima oară în Italia (“Avanti un altro!”), în 2013, şi s-a bucurat de un succes uriaş. De altfel, acesta a fost show-ul care a înregistrat cele mai mari audienţe în 2018, la postul TV generalist Canale 5. Datorită succesului de care s-a bucurat, formatul a fost achiziţionat de televiziuni din multe ţări precum Spania, Ungaria, Polonia, Brazilia, Canada, Albania etc.

 “Pentru prima dată în România o să vedeţi ceva ce până acum părea de necrezut: oameni aşteptând la coadă la cultură generală. Marele anunţ pe care vrem să-l facem e că astfel de oameni există în România şi că o să-i vedeţi la televizor, la Kanal D”, a declarat Dan Negru.

Game show cultural

“Tu urmezi!” este un game show în care concurenţii stau la coadă, pe scenă, pentru a răspunde, unul câte unul, unor întrebări de cultură generală, sub presiunea timpului. Concurentul trebuie să răspundă corect la trei din patru întrebări, iar dacă răspunsul la două întrebări e incorect, următorul în rând îi va lua imediat locul. Pe cât de repede poti să câstigi, pe atât de uşor poti să pierzi.  De-a lungul desfăşurării concursului apar tot felul de provocări pentru concurenţi, acestea punându-le la încercare cunoştinţele, perspicacitatea şi viteza de reacţie.

Mai multe informaţii despre mecanismul de desfăşurare a show-ului “Tu urmezi!” vor fi livrate publicului în perioada următoare…

 

Exit mobile version