Site icon Editia de Dimineata

Un nou zbor în spațiu. Cât ar costa o călătorie a companiei Virgin Galactic

Virgin Galactic pune din nou în vânzare bilete pentru zboruri spațiale.

Prețul biletelor este mult mai mare de data aceasta. Virgin Galactic a vândut deja în jur de 600 de bilete între 2005 și 2014, dar atunci prețul era cuprins între 200.000 și 250.000 de dolari.

Excursia costă de la 450.000 de dolari în sus, unde turiștii pot vedea Pământul de la 80 de kilometri altitudine și pot experimenta câteva minute de graviație zero.

Compania de turism spaţial a declarat că face progrese către începerea zborurilor anul viitor. Va vinde locuri simple, pachete cu mai multe locuri şi zboruri complete, potrivit The Guardian.

Virgin Galactic oferă trei opțiuni: un singur loc, un pachet pentru cupluri, prieteni sau membri ai familiei, precum și posibilitatea închirierii întregii nave pentru un zbor complet. Pe lângă cei doi piloți, va fi loc pentru șase pasageri, iar cei de pe lista de așteptare vor fi primii serviți, informează digi24.ro.

Compania a primit aprobarea, în iunie, din partea autorităţii de reglementare a siguranţei aviaţiei din SUA pentru a duce oamenii în spaţiu. Vânzările se vor deschide iniţial pentru cei care s-au arătat a fi doritor din timp.

sursa foto: puterea.ro

Exit mobile version