Site icon Editia de Dimineata

Un român stabilit în Germania, frizerul vedetelor din Bundesliga

Un român din Geretsried, Alex Giurgiu, are un salon de coafură la care vin mulți fotbaliști germani celebri.

Vedete din fotbal precum Manuel Neuer, Thomas Müller sau Kevin Trapp – cu toții merg să își aranjeze frizura la el. Românul Alex Giurgiu (31) deține salonul de coafură „Alex the Barber” și este frizerul obișnuit al numeroaselor vedete ale fotbalului, scrie ziarulromanesc.de.

Tunsorile scurte și degradeurile (Mid Fade și High Fade) frumoase sunt importante pentru stelele fotbalului.

Înainte de meciul internațional împotriva Angliei, jucătorii DFB Jonathan Tah, Niklas Süle și Antonio Rüdiger l-au lăsat pe Giurgiu să le aplice un „Mid fade”, scrie sursa citată, care preia informații din tabloidul Bild.

Este mai dificil să obțină o programare o persoană obișnuită: „Ar trebui să ne contactați cu două sau trei săptămâni înainte”, precizează salonul.

Alex Giurgiu nu cere însă prețuri exagerate. O tunsoare bărbătească costă între 19 și 40 de euro.

Alexandru Giurgiu este originar din Arad. În adolescență a jucat și el fotbal, alături nume importante, dar o accidentare l-a scos din joc, scrie fanatik.ro. Și-a făcut junioratul la Atletico și Gloria Arad și a împărțit vestiarul cu Cristi Bălgrădean, George Țucudean, Dennis Man sau Adrian Petre. A jucat și la Frontiera Curtici și a fost aproape să semneze cu UTA, dar o ruptură musculară l-a scos din joc.

S-a stabilit în Germania în 2016, a lucrat curier, apoi poștaș, până a reușit să adune suficienți bani să-și deschisă propria afacere.

Din 2019 este proprietarul salonului de frizerie, iar vedetele din Bundesliga se înghesuie să ajungă pe scaunul hairstylistului român.

Mai multe detalii, pe contul său de Instagram

Exit mobile version