Site icon Editia de Dimineata

Un singur concert de Revelion în București

​În anii trecuți, dacă nu organizai concert de Anul Nou, într-o piață din București nu te numeai televiziune. Ce-i drept era o metodă facilă pentru un program de Revelion, transmiteai în direct și rezolvai problema “nopții dintre ani”. Presiunea pe piață era pusă și de primării, vanghelioane și alte struțocămile organizatorice, astfel încât era dificil să găsești o piață decentă pentru a organiza ceva.

Dar vremurile, gusturile și obiceiurile s-au schimbat, și nu trebuie să învinuim doar Pandemia de acest lucru.

Astfel, în acest an, pentru bucureșteanul care vrea să iasă “în piață” există o singură destinație – Parcul Titan.

Concertul organizat de Primăria Sector 3 sub sloganul „Esenţial: Fii de viaţă!” adună un program de cinci ore și un lineup din care fac parte printre alții Delia, Voltaj și Guess Who

„În noaptea de Revelion, bucureştenii se vor distra alături de Voltaj, Delia, Guess Who, Emma, Marius Mihalache Band, Cosmin Seleşi Orchestra. Acesta a pregătit un moment artistic excepţional ce ne va aminti de perioada de aur a muzicii pop & disco – anii ’80 şi ’90.

Vom celebra Anul Nou ascultând piese clasice reorchestrate în variantă proprie, dar şi muzică uşoară. Celebrarea Anului Nou va începe cu o explozie de energie, esenţială pentru o noapte de neuitat, alături de Manuel Riva, unul dintre cei mai apreciaţi DJ din România”, a transmis primăria.

Restricții rutiere

Conform Brigăzii Rutiere, traficul rutier va fi restricţionat în noaptea de sâmbătă spre duminică pe un segment al Bulevardului Liviu Rebreanu din Capitală cu ocazia spectacolului de Revelion organizat în Parcul Titan.

Astfel, se va restricţiona traficul rutier în intervalul 31 decembrie, ora 19.00 – 1 ianuarie, ora 00.30, pe Bulevardul Liviu Rebreanu segmentul de drum cuprins între Strada Câmpia Libertăţii şi Bulevardul Nicolae Grigorescu, Strada Câmpia Libertăţii, segmentul de drum cuprins între Strada Baba Novac şi Bulevardul Liviu Rebreanu, Strada Lunca Bradului, segmentul de drum cuprins între Bulevardul Liviu Rebreanu şi Bulevardul Nicolae Grigorescu.

Exit mobile version