Site icon Editia de Dimineata

Un  Tramvai de Poveste circulă prin București (iar copiii sunt invitați la teatru)

În prag de sărbători, alături de Societatea de Transport București STB S.A., Teatrul Infinit părăsește sala de spectacol și purcede cu Tramvaiul de Poveste prin București.

Spectacolul se va întinde pe toată durata cursei, timp în care copiii vor pătrunde în lumea magică de poveste reprezentată de Hansel și Gretel, Fata babei și fata moșului, și totodată se vor putea bucura, antrenându-se  în diverse jocuri interactive cu actorii din distribuție. O acoladă de cântec, ludic și voie bună va aureola întreaga poveste pe șine a lui Moș Crăciun creionată de actorii valoroși ai Teatrului Infinit.

Actorii Robert Brage, Mara Baboianu și Nicu Rotaru vor aduce personajele din poveste mai aproape de universul copiilor.

Reprezentațiile vor fi susținute în pe 17, respectiv 18 decembrie 2022, începând cu ora 14:30, urmând ca a doua reprezentație să înceapă la ora 16:30. Spectacolul va dura între 30-40 min în funcție și de disponibilitatea copiilor. Spectacolul fiind dinamic se poate adapta în funcție de condițiile create.

Teatru Interactiv

După încheierea reprezentației, actorii în costume vor atrage copiii în cadrul unor jocuri interactive de grup sau individuale. Spre finalul “cursei”, copiii pot face poze cu actorii pentru o conserva o amintire frumoasă de Crăciun.

În funcție de disponibilitatea STB actorii pot oferi mici cadouri copiilor prezenți la încheierea evenimentului.

”Sărbătoarea pleacă de la celebrarea vieții, a existenței frumoase a omului și a perenității sale. Copiii sunt el mai frumos motiv să ne sărbătorim existența. Se pune, în mod firesc, întrebarea: De ce pe șine? De ce în mișcare?

 Aș alege să spun că așa e viața. E transformare, mișcare permanentă între ceea ce există și ceea ce devine. Teatrul vine să înfățiseze această schimbare sărbătorind omul acolo unde puritatea își lasă amprente, în copilărie”, povestește Boris Focșa, regizorul și creatorul Teatrului Infinit.

Accesul este gratuit, însă, pentru a participa la eveniment este nevoie ca doritorii să sune înainte la numărul de telefon 0770 894 944 pentru rezervarea locului. Fiecare copil poate veni cu un singur însoțitor.

Program

Programul „Tramvaiului de Poveste”, cu plecare din Depoul Dudești – Calea Dudești 184, este următorul:

Sâmbătă, 17 decembrie 2022
Cursa 1 – 14:30 – 16:10
Cursa 2 – 16:30 – 18:10

Duminică, 18 decembrie 2022
Cursa 1 – 14:30 – 16:10
Cursa 2 – 16:30 – 18:10

 

Exit mobile version