Site icon Editia de Dimineata

Un videoclip tulburător. Imagine Dragons a filmat în Ucraina pentru „Crushed”. Povestea lui Sașa

Imagine Dragons  au distribuit un scurtmetraj pentru piesa „Crushed”, care prezintă povestea unui băiat de 14 ani care trăiește în Ucraina. Regizat de Ty Arnold, videoclipul îl urmărește pe Sașa în timp ce se plimbă printre rămășițele satului său, care a fost ocupat de forțele rusești timp de cinci luni și bombardat.

Videoclipul a fost lansat în sprijinul eforturilor de ajutorare conduse de UNITED24, organizația fondată de președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Trupa își încurajează fanii să doneze pentru această cauză aici.

„Mi-am petrecut iarna trecută în Ucraina livrând provizii oamenilor care aveau nevoie imediată; mulți dintre acești oameni se aflau încă sub focul direct al artileriei sau fuseseră recent eliberați de sub ocupație”, a explicat Arnold într-o declarație. „Am fost în contact permanent cu trupa în legătură cu ceea ce am văzut, iar ei au sugerat rapid realizarea unui videoclip care să surprindă emoția ucrainenilor obișnuiți care suferă din cauza războiului. Am îmbrățișat ideea; Imagine Dragons sunt foarte implicați în ajutorarea Ucrainei și am simțit că aceasta era o oportunitate pentru ca oamenii să vadă cum acest război a afectat viețile”.

El a continuat: „În timpul călătoriilor mele, l-am întâlnit pe Sașa, un băiat care a supraviețuit luni de zile bombardamentelor. El se întorsese recent în satul său natal, doar pentru a-l găsi complet distrus. Această înregistrare video surprinde, într-un mic fel, ceea ce a trăit Sașa și ceea ce mii de alți ucraineni continuă să trăiască în fiecare zi.”

Sașa

„Povestea lui Sasha este sfâșietoare și mai sunt mii de oameni ca el care au nevoie disperată de ajutor”, a adăugat Dan Reynolds, solistul trupei. „Chiar și astăzi, familia lui este lipsită de electricitate și de alte utilități de bază. Sperăm că oamenii se vor gândi să doneze pentru United24 și să își ridice vocea pentru această cauză.”

„Crushed” este extras de pe dublul album al trupei Imagine Dragon, Mercury – Acts 1 & 2. Mercury – Act 1, produs de Rick Rubin, a sosit în 2021, în timp ce a doua parte a fost lansată anul trecut.

Sursa Rolling Stone

Exit mobile version