Site icon Editia de Dimineata

Vedeta își schimbă culoarea părului, dar năravul, ba! Cum arată Sylvester Stallone fără să se vopsească

Celebrul actor american Sylvester Stallone, în vârstă de 73 de ani, și-a uimit fanii cu un look de excepție.

Actorul a hotârăt să renunțe la vopseaua de păr și să le arate admiratorilor schimbarea de imagine. Mândru de look-ul său a postat pe Instagram o înregistrare cu el, cu părul alb și barba albă.

Fanii l-au lăudat pentru inițiativă, postarea fiind foarte apreciată, arată protv.ro.

Sylvester Stallone este unul dintre cei mai populari actori de acțiune din toate timpurile. Cunoscut pentru rolul Rocky Balboa și a veteranului de război din Vietnam – John Rambo. Este actor, scriitor, regizor și producător.

Sylvester a avut o copilărie dificilă, a petrecut o perioadă în căminul de copii, a fost exmatriculat de la mai multe școli, ajungand la un liceu pentru tinerii cu probleme. După absolvire, a mers la facultate unde a studiat actoria, dar a renunțat înainte de a-și lua diploma, tocmai pentru a-și începe cariera de actor în New York.

Acesta a creat scenariul unui film despre un criminal care se străduie să devină un boxeur profesionist. Conform unor surse a hotărât să nu vândă scenariul până când nu i se oferă rolul principal. Într-un final, producătorii Irwin Winkler și Robert Chartoff au acceptat oferta lui, arată filmnow.ro.

sursa foto: impact.ro

Exit mobile version