Site icon Editia de Dimineata

Vești bune.  Corbeanca, Bragadiru, Ciorogârla, Măgurele și Clinceni ies din carantină

Localităţile ilfovene Bragadiru, Corbeanca, Ciorogârla şi Măgurele au ieșit din carantină începând de luni seară, de la ora 22.00.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat luni o hotărâre privind încetarea măsurii de carantină zonală pentru comuna Corbeanca.

Totodată, în urma evaluării analizelor de risc ale comunităţilor din localităţile Bragadiru, Ciorogârla şi Măgurele, înaintate de către DSP Ilfov Institutului Naţional de Sănătate Publică – Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile, pe baza procedurii de avizare a instituirii/ridicării carantinei zonale existente la nivelul INSP-CNSCBT, a fost avizată măsura de ridicare a carantinei pentru Bragadiru, Ciorogârla şi Măgurele.

Ulterior, carantina s-a ridicat și în Clinceni.

Carantină Ilfov

Incidenţa Covid-19 la mia de locuitori este luni de 4,68 în Corbeanca; 3,75 – în Bragadiru; 3,86 – în Ciorogârla şi 3,37 – în Măgurele.

În acest moment în Ilfov localitatățile Chiajna şi Copăceni mai sunt în carantină, dar acest lucru este valabil doar până marți, la ora 22.00. În cursul zilei de astăzi se va lua o decizie.

Citește și:

25 de mituri despre COVID-19. Adevărat sau fals?

Exit mobile version