Site icon Editia de Dimineata

Vești bune pentru nostalgici! Celebra trupă André se reunește după 17 ani de absență

Sursă Foto: stirimondene.fanatik.ro

După aproape 20 de ani de absență, trupa André se reunește. Andreea Bălan a anunțat oficial pe contul ei de Facebook, unde a atașat și teaser-ul unei noi piese pe care cele două îl vor interpreta, urmând ca acesta să fie lansat oficial pe 9 iulie.

„Reset la inimă“ va fi lansată oficial pe 9 iulie. Recent, cele două artiste au filmat şi clipul următoarei lor piese care va fi lansat în cadrul unui eveniment privat organizat de către Cat Music, casă de discuri care a lansat proiectul în urmă cu 20 de ani.   „Dragii mei, cred că cea mai mare surpriză pe care eu puteam să v-o ofer este reunirea trupei André. Aveţi aici teaser-ul noului nostru single care se va lansa în curând! Ne-am reunit pentru voi, pentru iubirea şi susţinerea voastră“, a scris Andreea Bălan.

Ea a adăugat: „André reprezintă copilăria şi adolescenţa mea. Am trăit foarte intens acea perioadă şi m-a marcat profund. Azi, la maturitate, am decis să ne reunim şi de data aceasta să facem ceea ce ne dorim noi două. O facem pentru fanii noştri care nu au încetat să ne susţină în aceşti 17 ani, cât nu am fost împreună, şi care nu au încetat să spere că ne vom reuni. André înseamnă o legendă, un model şi un reper pentru o generaţie întreagă. Nicio altă trupă nu a egalat succesul noastru şi sunt convinsă că nu vom dezamăgi. Iar show-urile noastre vor fi wow!“, potrivit Adevărul.

La rândul ei, Andreea Antonescu a vorbit despre continuarea proiectului André. „Revenirea André înseamnă să retrăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţă. Au fost cei mai intenşi ani, iar faptul că sunt din nou alături de Andreea Bălan sub umbrela André stârneşte emoţii greu de explicat în cuvinte. Nu ascund că multe dintre întâlnirile noastre din ultimele săptămâni au însemnat şi lacrimi de fericire, pentru că, da, André a fost şi proiectul tatălui meu care sunt convinsă că ne veghează, zâmbeşte şi ne susţine de acolo de sus! Ştim că orice e frumos nu durează o veşnicie, însă trupa André a fost numită un fenomen, iar fenomenele rămân adânc întipărite în minţile noastre pentru totdeauna. Avem atât de multe de oferit, iar aşteptarea reîntâlnirii a fost atât de mare încât eu şi Andreea suntem nerăbdătoare să dăruim tot ce avem noi mai bun. Cu aceleaşi emoţii, poate chiar mai mari, cu aceeaşi determinare, suntem în măsură să aducem acum în faţa celor care ne iubesc, trupa André. André este pentru voi, să-nceapă André, capitolul 2“, a declarat cântăreaţa, menționează Adevărul.

Trupa André a fost una dintre cele mai populare formații de muzică pop a anilor ’90, având peste un milion de albume vândute. André a reprezentat un adevărat fenomen al acelei perioade, iar hiturile acestora au fost în topurile muzicale ale vremii, tinerii distrându-se în discutecile de la mare pe piesele celebre precum „Liberă la mare“, „Noapte de vis“ şi „La întâlnire“. Chiar dacă se aflau pe un trend ascendent, diversele scandaluri din interiorul trupei au dus la destrămarea celebrului cuplu, doar după patru ani de activitate.

Sursă Cover Foto: stirimondene.fanatik.ro

Exit mobile version