25 ianuarie 2021, 22:56

VIDEO CTE Solution, poveste românească de succes. Rețeta: nebunie și curaj

Poveștile de succes sunt frumoase și atrag în toată amploarea lor emoții si ambiții dintre cele mai mărețe. Admirația pentru antreprenorii sau oamenii care au stat la baza business-ului este cu atât mai mare cu cât vorbim despre firme românești care, cu perseverență și dăruire, au reușit să construiască din nimic adevărate imperii.

Astăzi Editiadedimineață.ro a ajuns la sediul CTE Grup, „Un business complet, un format cu capital românesc, fără un suport extern, asemenea altor companii de profil”, așa cum îl descrie însuși Directorul General al CTE Solution, Andrei Dumitra.

Și totuși, care să fie rețeta succesului? De ce nu reușesc toți antreprenorii cu aspirații  dintre cele mai înalte să-și clădească afacerea mult visată? Răspunsul, pe cât de simplist, pe atât de profund, se rezumă într-un singur cuvânt: valori. „Valorile fac diferența. Valori precum corectitudine, respect. Respectul implică foarte multe lucruri: respectul față de angajat, față de client, față de tine însuți înseamnă faorte mult”, spune Dana Manns, CTE Trailers Managing Partner, care a adăugat: „A fi antreprenor în primul rând înseamnă a fi altfel decât restul oamenilor, înseamnă să ai un apetit crescut către risc, înseamnă să ai o gândire foarte flexibilă, să poți să-ți asumi că toată viata ta o dedici companiei tale.”

Succesul unui astfel de business este legat de persevereță, de viziune, dar și de echipa cu care alegi să construiești acest succes. Aceștia sunt pilonii de rezistență ai CTE Grup, o afacere românească cu planuri constante de internaționalizare, de creștere continuă și dezvoltare a infrastructurii. CTE Solution este prezentă în mai multe orașe din țară, dar și în străinătate, în țări precum Ungaria sau Bulgaria, respectându-și planul de extindere la nivel internaționl.

În concluzie, se poate și în România. CTE Grup pare să fi găsit rețeta succesului.

„Pasul de la multinaționale la antreprenoriat se bazează pe două cuvinte cheie și anume, nebunie și curaj”, a conchis Andrei Dumitra.

Urmăriți în cele ce urmează un material video semnat Edițiadedimineață.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.