Site icon Editia de Dimineata

”Visit Bucharest Today!” Aplicație pentru suporterii care vin la București pentru EURO 2020

Vești bune pentru suporterii UEFA EURO 2020, dar și pentru turiștii care vor veni în această vară la București!

Aceștia au șansa de a descoperi frumusețile orașului prin intermediul unei aplicații pentru telefoanele cu Android: ”Visit Bucharest Today!”

Aplicația Visit Bucharest Today! pentru Android și web

Totodată aplicația este și o platformă de călătorie optimizată pentru orice telefon mobil, unde puteți descoperi atracțiile principale ale Bucureștiului prezentate în limba engleză.

Turiștii vor putea astfel afla mai multe despre cele mai populare muzee, parcuri, clădiri istorice, case memoriale și evenimente din București.

”Visit Bucharest Today!”

Visit Bucharest Today! include informații relevante despre tururile prin oraș: puteți să alegeți între turul Vestigiilor Comuniste, turul Centrului Vechi, turul Pieței Universității, turul obiectivelor de pe Calea Victoriei, turul Străzii Kisseleff și turul Pieței Revoluției. Nu doar atât, dar aplicația oferă și informații despre excursii de o zi cu plecare din București către unele dintre locurile frumoase ale României, precum Sibiu, Brașov, Sighișoara, Constanța, locuri aflate la doar câteva ore distanță de Capitală.

Sfaturile despre istorie, limbă, climă, monedă locală, contacte utile și informații despre transportul public, precum și oportunitățile de e-mobilitate în București fac din aplicație ghidul perfect de călătorie în capitala României pentru vorbitorii de limbă engleză.

Conceptul Visit Bucharest Today!, aplicație pentru Android și platformă web, este dezvoltat și promovat cu ajutorul TUYA Digital, o companie de dezvoltare software și marketing cu sediul în România.

Aplicația Visit Bucharest Today! este GRATUITĂ. De asemenea, ea este în întregime o inițiativă privată și nu este asociată cu Primăria București sau cu orice altă entitate publică.

Exit mobile version