Site icon Editia de Dimineata

Vița de Vie va concerta pe 22 august alături de Filarmonica de Stat Târgu Mureş

Vița de Vie va concerta pe 22 august alături de Filarmonica de Stat Târgu Mureş, condusă de dirijor Remus Gramă, la Cetatea Medievală Târgu Mureș, în cadrul unui eveniment prezentat de AWAKE.

În deschidere: Vizi. Concertul a fost prezentat inițial în 2018, la cea de-a doua ediție AWAKE Festival, sub numele Vița de Vie ”În Corzi”, fiind primul proiect simfonic al trupei.

Atunci, Vița de Vie a reorchestrat pentru orchestra simfonică marile hituri ale trupei de pe cele 9 albume, iar concertul desfășurat tot în compania Filarmonicii de Stat Târgu Mureș, pe Domeniul Teleki din Gornești, s-a bucurat de foarte mare succes, amintește urban.ro.

În activitățile paralele, în curtea cetății medievale fi o expoziție de artă contemporană, organizată cu OAR Mureș, vor fi zone pentru Board Game, platforma Feed Your Mind cu discuții motivaționale, dar și doua întâlniri destinate susținerii Horeca locale: Călin Ignat de la Bere Noah va vorbi publicului despre cum produci local o bere artizanală, iar Larisa Pop de la Mr. Pop, Victor Bodoc de la Elephant și Zsigmond Istvan de la 112 vorbesc despre cafenelele de specialitate din Târgu Mureș.

Accesul publicului este gratuit, dar e nevoie luați un bilet fără cost de pe iabilet.ro. Un singur tichet permite accesul pentru o singură persoană o singură dată. Tichetul de acces va trebui păstrat pe toată durata evenimentului, iar spectatorii trebuie aibă asupra lor și un act de identitate valid. Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și presupune respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale la momentul desfășurării evenimentului.

Sursa foto: urban.ro
Exit mobile version