Site icon Editia de Dimineata

Vlad Craioveanu, la „Ediția de Dimineață”: „Pe vremuri, mă certam cu invitatul, decât să mă plictisesc”

Vlad Craioveanu lucrează la radio încă din anii ’90 și nu consideră că există un moment anume pentru un realizator la radio de a se retrage, atâta timp cât vocea sună bine.

„În România, există o mentalitate tâmpită – că, dacă treci de 37-38 de ani, ieși pe făraș. În SUA, e invers – după 50-60 de ani, ești considerat un produs șlefuit cum trebuie și ești numai bun de livrat ascultătorilor”, spune Vlad.

Vlad Craioveanu a fost invitatul lui Lucian Mîndruță la emisiunea „Ediția de Dimineață” de duminică, 20 martie, de la 10:30, la Digi 24. Urmăriți aici emisiunea integrală:

Craioveanu și-a început cariera la… Craiova, la Radio Charlie, singurul post comercială pe bandă est. Apoi s-a transferat la Radio Sud, un post pe bandă vest. În 1997, a venit la București, la Radio Total. S-a mutat la Activ, apoi la Uniplus și Pro FM, Guerrilla și Radio 21, Tanănana, Smart și, în cele din urmă, Digi FM.

„Pe vremuri, consideram că audiența negativă este tot audiență și mă certam cu invitatul, o luam razna, decât să mă plictisesc. Este o boală a mea mai veche. Dar nu mi-am făcut un scop din a da de pământ cu lumea”.

Vlad crede că ascultătorul român de radio este atent dacă-i livrezi informația altfel decât ceilalți de pe piață, dacă aude și alte subiecte pe care le livrează toate matinalurile, dacă vii cu o părere a ta personală.

Radioul va rămâne, indiferent de cum evoluează tehnologia. Vlad ar vrea să construiască o platformă a lui, care să-i aparțină din toate punctele de vedere.

Exit mobile version