Site icon Editia de Dimineata

Volumul aniversar „Marea Carte a Madrigalului” se lansează la Bookfest 2023

În premieră, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” se întâlnește cu publicul la cea de-a XVI-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest 2023, care va avea loc în perioada 24 – 28 mai 2023, la ROMEXPO. Corul Madrigal va fi de această dată prezent în dublă ipostază, cea de ambasador cultural și cea de expozant.

Miercuri, 24 mai, în deschiderea oficială a Salonului Internațional de Carte Bookfest, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, va intona imnurile naționale ale României – țara gazdă și Italiei – țara invitată de onoare. De asemenea, Corul Madrigal va susține un recital extraordinar cu lucrări din Renașterea italiană precum și compoziții românești, pe scena Arena, începând cu ora 13:00.

Sâmbătă, 27 mai, ora 13:30, Corul Madrigal invită publicul la lansarea volumului biografic aniversar  „Marea Carte a Madrigalului”, semnat de Mădălin Guruianu. Evenimentul se va desfășura la scena Agora din cadrul Bookfest, în prezența autBunorului Mădălin Guruianu și a lui Emil Pantelimon, managerul Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, și va fi moderat de Valentina Băințan, producător TVR Cultural.
Exit mobile version