Site icon Editia de Dimineata

Vrei să fii în pas cu moda? Află care este culoarea anului 2020

Culoarea anului 2020 a fost aleasă.

Pantone, companie care studiază influenţa pe care culorile o au pe plan mondial, a ales culoarea albastru clasic pentru eleganţa prin simplitate şi pentru că exprimă încredere şi profunzime în vremuri care necesită aceste calităţi.

Culoarea este descrisă de Pantone ca fiind fără vârstă și elegantă prin simplitate. Pantone 19-4052 Classic Blue este cunoscută drept o culoare odihnitoare, albastrul clasic aduce un sentiment de pace şi linişte spiritului, oferind refugiu. Nuanţa încurajează optimismul, transmite news.ro.

„Trăim vremuri care necesită încredere şi convingere. Acest tip de constanţă şi certitudine este exprimat de , o nuanţă de albastru solidă pe care te poţi baza întotdeauna. Albastrul clasic ne încurajează să privim dincolo de evident, să ne dezvoltăm gândirea”, a transmis Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institute.

Daca în 2019 culoarea vedetă a fost Living Coral, expertii vor să atragă un semnal de alarmă asupra crizei de mediu care ucide Marea Bariera de Corali (Australia) și să sugereze creatorilor de modă culorile inspirate de viața marină, arată selfevents.ro.

Experţii Pantone sunt cei care aleg de 20 ani culoarea care exprimă cel mai bine spiritul perioadei.

sursa foto:blog.studioblitz.ro

Exit mobile version