Editia de Dimineata

Vrei să te muți din București, dar ești indecis? Iată care sunt avantajele și dezavantajele

Sursa: biancadraghici.com

Capitala este visul multor persoane, însă pe cât este de frumoasă pentru unii, pe atât este de urâtă pentru alții.

Denumit „orașul tuturor posibilităților”, Bucureștiul, deși oferă toate condițiile, la un moment dat devine greu de suportat din varii motive, în special pentru cei mai în vârstă. Astfel, din ce în ce mai mulți se orientează către zona de provincie, decizie care, desigur, vine cu avantaje, dar și dezavantaje.

AVANTAJE

Categoric cel mai neplăcut aspect al Bucureștiului este legat de trafic, așa că, dacă te vei muta, probabil vei scăpa de acest chin.

Sursa: mediafax.ro

După Cluj, Bucureștiul bifează ca cel mai scump oraș din țară. Că ne referim la mâncare, chirii sau transport, în capitală totul este scump, ceea ce face ca traiul să fie imposibil unora, motiv ce duce la mutarea într-o localitate cu prețuri decente.

Sursa: sfin.ro

După o perioadă de haos, oricine simte nevoia de liniște, astfel, dacă vei decide să te muți din București, fii convins că oriunde va fi mai bine din acest punct de vedere.

 

DEZAVANTAJE

În momentul în care decizi să schimbi un oraș care-ți oferă multe puncte de interes, fii pregătit să înfrunți problema lipsei acestora, deoarece un oraș mic nu-ți va oferă nenumărate centre comerciale, magazine și farmacii non-stop și multe altele.

Sursa: romaniatv.net

Cu cât orașul va fi mai mic, cu atât viața ta va fi ca o carte deschisă, întrucât toată lumea ar putea să afle destul de ușor detalii legate de tine și activitatea ta. Așa că, în cele din urmă va trebui să te obișnuiești cu ritmul locului, sau te vei întoarce de unde ai plecat.

 

Exit mobile version