Site icon Editia de Dimineata

Vremea se va răci uşor la începutul săptămânii viitoare

Vremea se va răci uşor la începutul săptămânii viitoare, însă temperaturile tot vor rămâne peste normalul acestei perioade.

Mâine vom avea o maximă termică în ţară de 19°, iar marţi de 15°, urmând ca spre mijlocul săptămânii valorile termice să nu treacă de 13°.

Începutul săptămânii viitoare aduce şi precipitaţii în mare parte din teritoriu, după cum ne-a declarat Oana Păduraru de la Administraţia Naţională de Meteorologie.

Oana Păduraru: La începutul săptămânii viitoare, pe parcursul zilei de luni, valorile termice vor marca o uşoară scădere, însă vremea se va menţine mult mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, iar aria de nebulozitate şi ploi se va extinde treptat, cuprinzând cea mai mare parte a ţării. Maximele zilei de luni se vor încadra între 10 şi 19 grade. Marţi ne aşteptăm ca procesul de răcire a vremii să continue, valorile termice vor rămâne în continuare peste normele perioadei, cu precădere în partea de sud şi de sud-est a ţării. Cerul va avea înnorări, va ploua temporar în cea mai mare parte a ţării. Maximele de marţi se vor încadra, în general, între 8 şi 15 grade. Pe măsură ce ne apropiem de mijlocul săptămânii viitoare, valorile termice vor avea tendinţa să scadă în continuare uşor, astfel că temperaturile maxime vor ajunge să se încadreze între 5 şi 13 grade, dar treptat precipitaţiile vor fi din ce în ce mai puţine şi slabe cantitativ.

Exit mobile version