Site icon Editia de Dimineata

White Mahala si Monokrom la CODRU Urban Garden – Cazarma U

Clubul Manufactura prezintă concertul White Mahala, sâmbătă, 27 mai, de la ora 19.00 la CODRU Urban Garden, în incinta Cazarmei U din Piața Mărăști din Timișoara . În deschidere va cânta trupa Monokrom.

𝐖𝐡𝐢𝐭𝐞 𝐌𝐚𝐡𝐚𝐥𝐚 este trupa care și-a primit botezul în deschiderea concertului celebrului Oscar Benton de la Sala Palatului. Cu stilul muzical neoromânesc, trupa face furori cu cele mai cunoscute cântece ale sale, „Cântece de derbedeu”, dar și cu piesele de pe materialul discografic „Cocoșelu”.

Solistul formației este actorul Ovidiu Niculescu, cunoscut publicului în special din filmele „Restul e tăcere”, ”Filantropica” sau ”Băieți buni”. Componența Trupei White Mahala este: Ovidiu Niculescu zis Manglo (voce, chitară), Silviu Enache zis Pâinea lu’ Dumnezeu (chitară solo, voce), Daniel Nicolae zis Comisaru’ (clape, voce), Călin Vama zis Gavroche (bass) și Doru Cinca zis Smardoiu cu suflet bun (tobe, voce).

Monokrom este formația care îmbină cele mai bune elemente din pop-punk, punk-rock cu nuanțele rock-ului alternativ, într-un stil unic pe care ei îl numesc Alt Punk. În 2020, trupa a lansat primul album intitulat „Sirene de ambulanță”, iar acum pregătesc cel de-al doilea album care va apărea în vara anului 2023. Trupa Monokrom este compusă din Ursache Sebastian (chitară/voce), Darius Zelenco (bass) și Răzvan Muthi (tobe).

Biletele la concert se pot achiziționa în avans de pe platforma Iabilet, sau la intrare în seara concertului, în limita locurilor disponibile.

 

Exit mobile version