Site icon Editia de Dimineata

Whitney Houston va concerta la Las Vegas, din octombrie (VIDEO)

Whitney Houston va susține o serie de concerte în Las Vegas, din octombrie. Nu, nu este o greșeală. Holograma artistei va apărea pe scenă timp de mai multe seri, pentru a cânta în fața publicului.

An Evening With Whitney: The Whitney Houston Hologram Concert, creat de BASE Hologram în parteneriat cu moștenitorii artistei, a început în 2020 în alte locuri și urma să neargă la Vegas la sfârșitul anului trecut, dar pandemia a întârziat evenimentul. Spectacolul va conține holograme din toate etapele carierei Houston, alături de cântăreți, dansatori și muzicieni.

Spectacolul din Las Vegas va începe pe 26 octombrie la Harrah’s Showroom și se va desfășura până în 30 aprilie 2022. Biletele costă între 107 și 129 de dolari.

Anul trecut, Pat Houston, cumnata lui Whitney și executanta moștenirii sale, a vorbit despre proiect:

„În 2011, Whitney și cu mine am discutat despre ideea ei de a face un tur de concert intim, cu instrumente reci. A fost un proiect pe care l-am numit „Whitney Unplugged” sau „O seară cu Whitney”.

Anul trecut, s-a anunțat că Sony Pictures a câștigat un război de licitație pentru drepturile de producție ale viitoarei biografii a lui Whitney Houston, denumită „I Wanna Dance With Somebody”.

Exit mobile version