Site icon Editia de Dimineata

Will Smith le cere scuze lui Chris Rock și mamei sale pentru palma de la Oscar (VIDEO)

La patru luni după ce Chris Rock a fost pălmuit de Will Smith, acesta din urmă a dat publicităţii vineri o înregistrare video în care îşi cere scuze pentru comportamentul său „inacceptabil” şi îl încurajează pe colegul său de breaslă să vorbească oricând doreşte.

Într-un apel direct către comediant, actorul premiat cu Oscar și-a cerut scuze și a spus: „Comportamentul meu a fost inacceptabil și sunt aici ori de câte ori ești gata să vorbești.”

Într-o înregistrare video postată online, actorul Will Smith, laureat al premiului Oscar, și-a cerut scuze direct comediantului și a declarat că este „plin de remușcări” pentru comportamentul său.

Într-un videoclip de aproape șase minute încărcat pe Instagram și YouTube, Smith a spus că nu și-a cerut inițial scuze lui Rock în discursul său de acceptare a premiilor Oscar, deoarece era „încețoșat”. Dar a spus că a „a luat legătura cu Chris și mesajul care a venit înapoi este că nu este pregătit să vorbească și, când va fi, va lua legătura”, scrie NBCNews.

„Îți voi spune, Chris, că îmi cer scuze față de tine. Comportamentul meu a fost inacceptabil și sunt aici ori de câte ori vei fi pregătit să vorbești”, a spus Smith.

El și-a prezentat apoi scuzele mamei lui Rock, Rose, și fratelui său mai mic, Tony.

Într-un interviu acordat în aprilie postului afiliat NBC WIS din Columbia, Carolina de Sud, Rose Rock a părut să-l critice pe Smith, spunând în parte: „Nu am avut nicio problemă: Când l-a pălmuit pe Chris, ne-a pălmuit pe toți”.

Interzis la Oscaruri

Smith și-a cerut scuze anterior lui Rock într-o declarație scrisă, la câteva zile după cea de-a 94-a ceremonie a premiilor Oscar, spunând în parte că a fost „deplasat” și „jenat”.

Academia a luat măsura de a-l sancționa și l-a interzis la ceremonie pentru 10 ani.

Smith i-a dat o palmă peste față lui Rock după ce comediantul a făcut o glumă despre soția actorului, Jada Pinkett Smith. Rock, care prezenta premiul Oscar pentru cel mai bun documentar, spusese că era încântat să o vadă pe Pinkett Smith în „G.I. Jane 2”.

Smith a mers apoi pe scena de la Dolby Theatre și a lovit Rock. Sunetul s-a întrerupt apoi în transmisiunea din SUA, dar Smith părea să strige cuvintele: „Ține-ți numele soției mele departe de gura ta spurcată!”

În 2018, Pinkett Smith a dezvăluit că a fost diagnosticată cu alopecie, o afecțiune care provoacă căderea părului.

Exit mobile version