Site icon Editia de Dimineata

Wizz Air a anunțat care sunt cele mai populare zboruri din sezonul Vară 2023 (zboruri din București și Cluj-Napoca)

Wizz Air anunță lista celor mai populare zboruri din sezonul de vară 2023. Biletele pot fi cumpărate acum online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 14,99 EUR / 69 RON*.

Vara se apropie cu pași repezi și mulți călători au început să-și planifice deja vacanțele, astfel că Wizz Air oferă mai multe rute ce merită luate în considerare atunci când selectăm destinațiile perfecte pentru vacanțele noastre de vară.

Destinații din București

Călătorii români care pleacă din București spre Alghero se pot bucura de o destinație relaxantă cu plaje spectaculoase. Faleza orașului este o fâșie lungă de nisip alb extrem de fin. Plaja Lido din Alghero este situată chiar în afara vechiului oraș și este ușor accesibilă pe jos. Clima blândă, marea cristalină și aromele delicate ale vegetației mediteraneene invită turiștii la o vacanță plăcută și relaxantă.

Un alt loc remarcabil pentru petrecerea zilelor însorite de vară este accesibil și din București cu Wizz Air. Santander este o destinație ideală de vacanță. Orașul are o bogată moștenire culturală și istorică, pe care turiștii așteaptă să o descopere. Poziționarea Santander pe coasta Mării Cantabrice îl face accesibil la multiple plaje. Plaja El Sardinero cu nisipul său auriu, odinioară destinația preferată a familiei regale spaniole, are 1.300 de metri lungime și este împărțită în două secțiuni de o colină stâncoasă. Acest paradis de coastă este mărginit de restaurante, magazine de înghețată și băi publice. Pentru cei care doresc să învețe să facă surf, mai multe școli specializate sunt disponibile de-a lungul plajei. Vacanța în Santander nu ar fi completă fără a gusta specialitățile locale ale orașului, care satisfac gusturile fiecărui vizitator prin gama largă de propuneri culinare.

Destinații din Cluj-Napoca

Românii sunt bineveniți să viziteze Larnaca din Cluj-Napoca. Acest oraș are multe de oferit, de la plaje minunate, până la obiective turistice interesante, a viață de noapte vibrantă și mâncare delicioasă. Există o mulțime de motive pentru a face din acest oraș cipriot următoarea ta alegere de vacanță. Orașul se întinde de-a lungul unui golf larg și pitoresc din estul Ciprului. De asemenea, Larnaca este o destinație grozavă pentru a explora și alte părți ale Ciprului, fiind unul dintre cele locurile cele mai ușor de accesat de pe insulamediteraneeană. Orașul găzduiește o serie de restaurante excelente care se potrivesc oricăror gusturi. Există o mulțime de localuri care servesc delicatese locale, precum și saloane elegante și baruri șic pe plajă, cluburi de dans pline de viață și locuri cu muzică live.

Destinații din București și Cluj-Napoca

Călătorii care pleacă atât din București, cât și din Cluj-Napoca, pot zbura acum către Antalya, una dintre principalele stațiuni de vacanță din regiunea mediteraneeană, cunoscută pentru străzile întortocheate și casele vechi de lemn din jurul zidurilor antice ale orașului. Antalya este un oraș atractiv, cu bulevarde umbroase mărginite de palmieri, hoteluri impresionante, vestigii istorice și un vechi port roman plin de iahturi. Antalya este cunoscută drept perla Rivierei Turciei pentru apa limpede, viața de noapte magică, excursiile cu barca, numeroasele plaje cu servicii excepționale și obiectivele unice care datează din Antichitate. Coasta mediteraneeanăa provinciei Antalya oferă o mulțime de opțiuni all-inclusive pentru familii, pentru o vacanță perfectă.

Aceste orașe oferă un amestec perfect de istorie, arhitectură, artă, mâncare și viață de noapte, făcându-le ideale pentru vacanțele lungi de vară. Cu un transport public excelent, vizitatorii pot explora cu ușurință orașele, lăsându-se absorbiți de cultura și atmosfera unice pe care fiecare destinație le are de oferit.

 

RUTĂ DE VARĂ ZILE ÎNCEPÂND CU*
București – Alghero marți, sâmbătă 49,99 EUR / 249 RON
București – Santander marți, sâmbătă 49,99 EUR / 249 RON
București – Antalya luni, miercuri, vineri 29,99 EUR / 149 RON
Cluj-Napoca – Larnaca marți, joi, sâmbătă 14,99 EUR / 69 RON
Cluj-Napoca – Antalya joi, duminică 39,99 EUR / 199 RON

 

Compania aeriană operează de la 7 baze în România: Cluj-Napoca, Craiova, București, Iași, Sibiu, Timișoara și Suceava, iar cu un total de 78 de destinații către 23 de țări, Wizz Air este cel mai mare transportator din țară. Continuă să își îndeplinească promisiunea de a oferi ocazii de călătorie la prețuri accesibile și de a contribui la dezvoltarea sectorului turistic din România.

 

Exit mobile version