Site icon Editia de Dimineata

Wizz Air a anunțat ruta Craiova – Dortmund

Wizz Air  a anunțat o nouă rută din Craiova către Dortmund. Biletele sunt disponibile acum pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 119 RON.

Conform programărilor, Craiova – Dortmund beneficiează de două zboruri pe săptămână, luni și vineri.

Pasagerii sunt bineveniți să se îmbarce pe zborurile directe către Dortmund, un oraș pitoresc din Germania, renumit pentru clubul său de fotbal, Borussia Dortmund, și faimosul stadion Signal Iduna Park. Vizitatorii se pot bucuraîn directde atmosfera electrizantă a unui meci de fotbal sau pot explora muzeul clubului pentru a afla mai multe despre istoria ilustră aacestuia.

Pasionații de cultură vor aprecia varietatea de muzee din Dortmund. Dortmund U-Tower, o fostă berărie transformată în centru cultural, găzduiește Muzeul Ostwall, care prezintă deopotrivă arta modernă și pe cea contemporană. O altă atracție demnă de vizitateste Muzeul de Artă și Istorie Culturală, unde turiștii pot explora o multitudine de exponate, datând din Antichitate și până în zilele noastre.

Iubitorii de natură se pot delecta cu frumusețea parcurilor și a spațiilor verzi din Dortmund. Westfalenpark, care se întinde pe mai mult de 70 de hectare, găzduiește grădini pitorești, o grădină de trandafiri uimitoare și o grădină japoneză încântătoare. Este un loc perfect pentru a vă relaxa, pentru a face o plimbare lungă sau pentru a vă bucura de un picnic.

 

Exit mobile version