Site icon Editia de Dimineata

Wizz Air și Ryanair anunță o nouă rută: București-Tirana

Capitala Albaniei devine accesibilă românilor pe calea aerului. Companiile Wizz Air și Ryanair anunță rută București-Tirana.

Ryanair va opera 200 de zboruri pe săptămână şi 17 noi rute către şi din Albania, inclusiv de la Bucureşti pentru turiştii români, ca parte a programului său de iarnă, cu bilete ce pornesc de la 29,99 euro/segment, a informat vineri, printr-un comunicat, operatorul aerian irlandez, citat de Agerpres.

Pentru a celebra anunţul de joi, Ryanair va lansa vânzări la preţuri promoţionale pe noua rută spre şi de la Aeroportul Tirana, în perioada octombrie 2023 – martie 2024, rezervările urmând să fie făcute până pe 11 iunie, doar pe site-ul Ryanair.com.

La Wizz Air, biletele sunt disponibile acum pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 99 RON*.

Începând cu 29 octombrie 2023, pasagerii români care pleacă de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București au șansa de a merge în Tirana pentru vacanțe, călătorii de afaceri sau vizitarea prietenilor și familiei, în zilele de miercuri, joi, sâmbătă și duminică.

Cu localnici primitori, o viață de noapte vibrantă și o mulțime de atracții, Tirana oferă destule de făcut chiar și în timpul unui scurt city-break sau a unei vacanțe lungi în care să evadați într-o destinație nouă.

Capitala Albaniei este cunoscută pentru amestecul său uimitor de stiluri arhitecturale, variind de la influențe otomane la italiene, făcând din oraș un centru de mare interes cultural. Istoria sa bogată, bucătăria și ospitalitatea locului fac din Tirana o destinație ce trebuie neapărat vizitată de călătorii care vor să descopere noi culturi și experiențe. Tirana este, de asemenea, înconjurată de peisaje naturale impresionante, inclusiv Parcul Național Muntele Dajti, ceea ce o face o destinație perfectă și pentru cei în căutare de aventuri.

Marea Adriatică este ușor accesibilă din Tirana, iar vizitatorii se pot bucura de o scurtă excursie în orașele de coastă din apropiere, Durres și Vlore. Durres găzduiește un amfiteatru roman uimitor, în timp ce Vlore oferă plaje frumoase și ape cristaline.

Per total, Tirana și zona din jurul său oferă un amestec unic de istorie, cultură și natură, ceea ce o face o destinație demnă de vizitat.

 

Exit mobile version